Alexandru Arsinel, transportat de urgenta la spital
Actual

Alexandru Arsinel, transportat de urgenta la spital

V.P.
10 dec 2017

Alexandru Arsinel a ajuns in urma cu putin timp la spital. Se pare ca actorul nu se simte bine.

UPDATE: "Sunt bine. Sunt acasa acum. Am avut 2-3 saptamani mai grele si nu puteam sa las asa", ne-a spus actorul, care ne-a raspuns la telefon.

UPDATE: Alexandru Arsinel ar fi acuzat dureri toracice, iar la aceasta ora i se fac investigatii la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Universitar, conform unor reprezentanti ai unitatii medicale, scrie news.ro.

UPDATE: Reprezentantii instiutiei au confirmat ca actorul se afla in aceste momente in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Totodata, acestia au precizat ca, la cererea lui Alexandru Arsinel, nu pot oferi detalii despre starea sa de sanatate, scrie adevarul.ro.

Alexandru Arşinel a fost dus de urgenta la Spitalul Municipal de catre familie, iar in prezent este supus unor investigatii la camera de garda, potrivit reporterilor Observator.

In ultimii ani, Alexandru Arsinel a avut mai multe probleme de sanatate. A suferit 5 operatii la coloana si un transplant de rinichi.

Actorul trece printr-o perioada mai grea, mai ales ca in urma cu cateva saptamai au murit colegele lui de scena Stela Popescu si Cristina Stamate.

Revenim cu detalii

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook