Potrivit unor surse medicale, Alexandru Arșinel a spus că nu se simte bine și acuza dureri de piept. Actorul le-ar fi spus medicilor că starea de rău ar fi apărut încă de dimineță, acuzând toată ziua stări de amețeală.

Citeste si: VIDEO| Smaranda Drăghici-Pâslaru, una dintre cele mai talentate soprane din România, a murit la doar 35 de ani

Probleme de sănătate pentru Alexandru Arșinel

La jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, marele actor se pregătea de două operații pe inimă, una dintre acestea fiind pe cord deschis. Acum mai mulți ani, Alexandru Arșinnel a trecut printr-un transplant de rinichi, iar anul trecut în luna mai a ajuns în spital după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, la doar două luni de la vaccinare.

În luna septembrie a anului trecut, actorul a ajuns la spital, după ce a acuzat o stare de slăbiciune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: 4 ani de la moartea Stelei Popescu. Cum arăta în tinerețe marea doamna a teatrului românesc

Alexandru Arșinel, pensionat forțat de la Teatrul de Revistă

După 60 de ani de activitate în lumea artistică, Alexandru Arșinel este oficial pensionar. Primarul general al Capitalei a refuzat să îi mai prelungească contractul pentru funcția de director adjunct al Teatrului de Revistă Constantin Tănase din Capitală. 

Alexandru Arșinel va duce dorul Teatrului de Revistă, dar potrivit declarației sale de avere, se pare că marele actor nu va fi afectat. În documente, actorul nu a scris și salariul pe care îl câștiga la teatru, dar se pare că anual primește peste 190 de mii de lei din pensii: pensie de vechime, de handicap, de revoluționar, şi o indemnizație de merit de la Ministerul Culturii. 

Cu toate acestea, Alexandru Arșinel este supărat pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, pentru că acesta nu i-a mai prelungit contractul de la Teatrul de Revistă, locul în care a jucat sute de piese. Actorul spune că îi va fi dor de teatru, pe lângă dorul pe care îl poartă Stelei Popescu de 5 ani și a precizat că nu știe dacă va mai reveni pe scena teatrului de comedie.

Citeste si: Actorul Alexandru Arșinel a ieșit din spital. Cum se simte artistul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si