Alexandru Darie. Fiul regretatului actor Iurie Darie, regizorul Alexandru Darie a împlinit 60 de ani pe 15 iunie anul acesta. De câţiva ani, regizorul se tratează de ciroză.

Alexandru Darie

Citeste si: Regizorul Alexandru Darie, internat în stare gravă, la Terapie Intensivă la Spitalul Fundeni

În urmă cu zece zile, a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, cu o complicaţie la plămâni, susţin apropiaţii regizorului, conform  adevarul.ro

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alexandru Darie

Alexandru Darie. Problemele cu care acesta se confruntă sunt unele grave, el aflându-se pe listele de aşteptare pentru transplant hepatic.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, reacție dură cu privire la accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Ducu Darie, cum îi spun prietenii, a încercat să ţină cât mai departe de ochii şi urechile publicului său boala care-l macină de ceva timp. Dar fotoreporterii Click! l-au surprins pe Ducu Darie, la începutul acestui an, în luna ianuarie, când a mers la spitalul privat la care se trata. Foarte slab şi tras  la faţă, chircit de tratamente, Alexandru era de nerecunoscut.  

Alexandru Darie

Citeste si: Sorina Pintea: Semnal de alarmă-Exporturile de citostatice, suspendate preț de 6 luni de zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si