Alexandru Darie, măcinat de ciroză. Cum a ajuns să arate marele regizor

Alexandru Darie este internat de zece zile la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti. Starea regizorului, care ar suferi de ciroză şi ar fi pe listele de transplant hepatic este una gravă.

R.B., sâmbătă 14 septembrie 2019 , 16:41

Alexandru Darie
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandru Darie. Fiul regretatului actor Iurie Darie, regizorul Alexandru Darie a împlinit 60 de ani pe 15 iunie anul acesta. De câţiva ani, regizorul se tratează de ciroză.

Alexandru Darie

Citeste si: Regizorul Alexandru Darie, internat în stare gravă, la Terapie Intensivă la Spitalul Fundeni

În urmă cu zece zile, a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, cu o complicaţie la plămâni, susţin apropiaţii regizorului, conform adevarul.ro

Alexandru Darie

Alexandru Darie. Problemele cu care acesta se confruntă sunt unele grave, el aflându-se pe listele de aşteptare pentru transplant hepatic.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, reacție dură cu privire la accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Ducu Darie, cum îi spun prietenii, a încercat să ţină cât mai departe de ochii şi urechile publicului său boala care-l macină de ceva timp. Dar fotoreporterii Click! l-au surprins pe Ducu Darie, la începutul acestui an, în luna ianuarie, când a mers la spitalul privat la care se trata. Foarte slab şi tras  la faţă, chircit de tratamente, Alexandru era de nerecunoscut.  

Alexandru Darie

Citeste si: Sorina Pintea: Semnal de alarmă-Exporturile de citostatice, suspendate preț de 6 luni de zile

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si