Cristian Tudor Popescu, reacție dură cu privire la accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Cristian Tudor Popescu are o reacție extrem de dură după ce fiul președintelui LPF, Mario Iorgulescu, a provocat un cumplit accident de circulație în care a murit un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii. Mario Iorgulescu se află internat în spital, starea sa fiind foarte gravă.

R.B., sâmbătă 14 septembrie 2019 , 11:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Tudor Popescu scrie că fiul lui Gino Iorgulescu s-a urcat beat la volan, fiind și ”ghiftuit cu cocaină”, și consideră că – dacă Mario Iorgulescu va trăi în urma acestui accident – ”nu va face nicio zi de pușcărie”.

Citeste si: Anunț de ultimă oră: Organele lui Mario Iorgulescu au cedat

“Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei mașini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice și ghiftuit cu cocaină. A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniștit pe sensul lui de mers. Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viața. Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino. De ce cred că așa va fi? Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaină”, a scris Cristian Tudor Popescu pe republica.ro.

Citeste si: Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare înainte ca Mario să se vindece de dependenţa de droguri: ”L-ați externat înainte de terminarea tratamentului?”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si