Alexandru s-a stins din viață la doar 22 de ani în urma unui accident de muncă. Familia este îngenuncheată de durere

Durere fără margini în familia unui tânăr român în vârstă de 22 de ani din Botoșani. Crăciunul va fi unul mai trist în familia lui Alexandru. Tânărul s-a stins din viață în Belgia, în urma unui accident de muncă. 

Author: Alexandra Costea duminică 04 decembrie 2022 , 12:56

Alexandru s-a stins din viață la doar 22 de ani în urma unui accident de muncă. Familia este îngenuncheată de durere

Alexandru s-a stins din viață la doar 22 de ani în urma unui accident de muncă. Familia este îngenuncheată de durere

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Românul în vârstă de 22 de ani s-a stins din viață după ce a căzut, vineri, pe data de 2 decembrie, de pe o schelă de la aproximativ 15 metri înălțime.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l ține pe Alexandru în viață. În loc de sărbători fericite în familie, apropiații românului se pregătesc acum să-l înmormânteze.

Românul de 22 de ani abia se logodise cu iubita sa

Vestea i-a luat pe neașteptate pe apropiații și cei dragi lui Alexandru. Toată lumea avea doar cuvinte de laudă la adresa tânărului în vârstă de 22 de ani. Mai mult, conform celor spuse de cei dragi, Alexandru abia se logodise şi privea cu încredere spre viitor.

Mesaje de condoleanţe destinate familiei românului au fost postate pe reţelele de socializare. 

“Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de voi. Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna văru meu Alexandru! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

"Dumnezeu sa te ierte, prieten si coleg, Dumnezeu a vrut sa aibe un înger împărăția lui mai devreme... Un Baiat Minunat, Energic plin de Viata și Muncitor".

Citeste si: Teo Trandafir: “Se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata …”- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citește și: Cetățeni sirieni, prinși când încercau să intre ilegal în România. Oamenii erau ascunși într-un microbuz, printre marfă

“Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi. Fie că dragostea familiei și a prietenilor să reprezintă sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Cele mai sincere condoleanțe!”

„Dumnezeu să-l odihneasca in pace Mare pierdere ptr fam și prieteni Offffff”, „Dumnezeu sa-L ierte! Vouă, familiei, sa va dea bunul Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste aceasta grea încercare!!”, “Condoleanțe! Dumnezeu să-l aibe în pază, a plecat prea repede dintre noi”, “Dumnezeu să-l așeze între îngeri ca este un înger și multa putere familiei sa poată să meargă mai departe”, “Condoleanțe familiei și viitoare lui Logodnică care urma să meargă împreună spre un viitor bun”,  sunt doar câteva din mesajele postate pe rețelele de socializare.

Citește și: Povestea șocantă a femeii care a ajuns să fie sclavă sexuală pentru elita Europei. „Am fost violată de 1716 ori pana sa împlinesc 12 ani”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si