Povestea șocantă a femeii care a ajuns să fie sclavă sexuală pentru elita Europei. „Am fost violată de 1716 ori pana sa împlinesc 12 ani”

O femeie a povestit drama vieții sale, care a început de la o vârstă fragedă. Aceasta a mărturisit cum a ajuns să fie sclavă sexuală pentru elita Europei, adăugând că a fost violată de 1716 ori până la vârsta de doar 12 ani!

Author: Ana-Maria Costea joi 17 noiembrie 2022 , 16:01

Povestea șocantă a femeii care a ajuns să fie sclavă sexuală pentru elita Europei. „Am fost violată de 1716 ori pana sa împlinesc 12 ani”

Anneke Lucas

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Anneke Lucas este o femeie ca oricare alta, dar care are în spate un trecut sfâșietor.

Aceasta și-a deschis deschis sufletul, după aproximativ 40 de ani, și a vorbit despre ororile prin care a trecut, copil fiind la vremea aceea. Până să împlinească 12 ani, femeia a calculat că a fost violată de 1716 ori. Printre abuzatorii săi se numără și vedete, șefi de stat și chiar un membru al familiei regale!

Citește și: Bărbatul care le-a răpit şi abuzat pe cele două fetițe din Vama Buzăului fusese eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu

Drama lui Anneke Lucas începe la vârsta de doar 6 ani

Anneke Lucas a fost vândută unei rețele de pedofilie  din Belgia, la vârsta de doar 6 ani, chiar de mama sa! Anneke a fost obligată să participe la diverse evenimente, acolo unde era solicitată prezența sa.

„Șeful acestei rețele de pedofili lucra într-un cabinet ministerial. Clienții erau membri ai elitei. Pe mulți dintre cei cu care am fost i-am recunoscut la televizor. Fetele lor erau foarte cunoscute și nimeni dintre oamenii obișnuiți nu s-ar fi gândit că sunt capabili de așa ceva. Am fost cu VIP-uri, cu șefi de stat și chiar cu un membru al unei familii regale”

Coșmarul a început în anul 1969, pe vremea când Anneke Lucas era o fetiță inocentă de doar 6 ani.

„Atunci am fost dusă la prima orgie, într-un castel. Am fost folosită pentru un ritual S&M. Pe o scenă joasă, cu o zgarda de câine în jurul gâtului, am fost forțată să mănânc fecale umane. M-am simțit atât de umilită. Nu știam ce să fac că să-mi salvez sufletul. Aș fi preferat să mor atunci”, a povestit Anneke Lucas.

„În sală era o adunătură bizară, îmbrăcăți că aristocrații sau că hipioții, fumau, se drogau și făceau sex.  Singurii “curați” erau chelnerii. Tremuram de frică. Îmi auzeam vocea interioară cum țipă la toți acei adulți că ceea ce fac este atât de greșit. Le spuneam în gând ca într-o zi vor ajunge la pușcărie”, a mai adăugat femeia.

Citește și: VIDEO- Consilierul județean Cornel Bleajă, profesor la o școală din Zimnicea, a fost arestat sub acuzația de agresiune sexuală

Povestea șocantă a femeii care a ajuns să fie sclavă sexuală pentru elita Europei. „Am fost violată de 1716 ori pana sa împlinesc 12 ani”

Anneke Lucas când era mică

[Sursa foto: Facebook]

Anneke Lucas a dus o viață dublă, copil fiind

Femeia ducea o viață dublă. Aceasta mergea la școală ca toți copiii, doar că ea trebuia să se prefacă că nu se întâmplă nimic. Ea a mărturisit că era foarte timidă și nu avea prieteni. Atunci când era întrebată diverse lucruri de către profesori, ea nu era prezentă psihic, ci doar fizic, fiind „departe”.

Când ajungea acasă, avea parte de un tratament de neimaginat pentru un copil. Femeia a povestit că acasă, prezența ei nu conta, și nimeni nu dădea doi bani pe ea. 

„Cu timpul am început să văd altfel faptul că bărbați puternici, cu standarde înalte, mă voiau pe mine. Mă gândeam că sunt frumoasă, senzuală și am început să mă agăț de această idee pentru a putea supraviețui ororilor îndurate și rușinii”, a adăugat Anneke Lucas.

Citește și: Cum l-au găsit procurorii DIICOT pe "guru" de la Iași: înconjurat de 11 tinere și cu sume uriașe de bani în casă

Anneke Lucas a reușit să scape din infern, cu ajutorul unui băiat

Pe vremea când avea 10 ani, unul dintre membrii rețelei și-a adus băiatul de 20 de ani, pentru a fi servit de copilă. Aceasta povestește că era înalt, frumos, blond și avea ochii albaștri. Ea a mai mărturisit că așa a început una dintre cele mai „intense” perioade ale vieții sale, deoarece s-a simțit iubită, apreciată, înțeleasă, dar și abuzată, de același bărbat, cel de 20 de ani.

„Un an mai tărziu, nu mai eram de folos rețelei și trebuia să fiu omorâtă. Când a început tortura, el a privit totul răzând. Atunci a fost a treia oara în viață mea când m-am simțit foarte puternica. Aveam atâta mândrie în mine încât furia mi-a dat forță. Am fost arsa cu țigară, apoi dusa într-o camera în care am fost legata de o buturuga de măcelar. Torționarul meu nu era nimeni altul decât Marc Dutroux. Au făcut inconjorul planetei știrile despre el, prin 1996. Se considera că el a pus bazele rețelei de pedofilie. Desi au făcut mulți parte din aceasta rețea, doar Dutroux a fost condamnat la închisoare pe viață, 8 ani mai tărziu. Trebuia să mor în acea noapte din 1974, pe acea buturuga de măcelar, însă viață mea a fost salvata în ultima clipa”, a mărturisit Anneke.

„În timpul torturii, tânărul a negociat cu politicianul care conducea rețeaua. A făcut o înțelegere. El se ocupa de afacerile murdare ale politicianului în schimbul vieții mele. Propunerea, însă, l-a costat pe el viață. În aceasta lume, orice semn de umanitate este considerata slăbiciune și ești mort”, a explicat femeia.

Citește și: Trafic de minori și abuzuri, anchetate după 22 de ani

„Mi-au trebuit 40 de ani să am curajul să vorbesc”

Anneke Lucas a specificat faptul că, deși a fost cruțată, a fost obligată să tacă pentru tot restul vieții sale. 40 de ani mai târziu, Anneke a reușit să își împărtășească povestea cutremurătoare cu publicul larg.

„În 1988, când aveam 25 de ani, mă plimbam prin Los Angeles când am fost atacata cu fecale umane. Mi-am adus aminte imediat de umilințele suferite în copilărie. Și mi-am spus atunci în gând că mă omor daca mi se vă mai întâmplă ceva asemănător cu ce a fost atunci”, a mai spus femeia.

„Mi-au trebuit ani buni de terapie   că să scap de aceste amintiri, că să scap de rușine, că să mă pot considera un om normal. Aceasta dezvăluire face parte din procesul meu de vindecare, pentru a ajunge din nou la acea putere interioara că să merg mai departe”, a încheiat Anneke Lucas.

Citește și: Un bărbat a abuzat sexual cadavrele a zeci de femei la morga unui spital din Anglia. Numărul total al victimelor sale te va uimi!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si