Printre persoanele căutate se numără și Alexandru, un tânăr de 21 de ani care duminică a fost dat dispărut în apele Siretului. Duminică seară, tânărul a intrat să se scalde în apele râului Siret din zona Ivești și nu a mai ieșit.

Alexandru, tânărul care a intrat să se scalde în apele Siretului, a fost găsit fără suflare. Cinci persoane sunt date dispărute

Tânărul a fost găsit mort

„S-a confirmat identitatea tânărului de 21 de ani. A fost solicitată prezența unui echipaj de poliție, pentru predarea victimei”, au transmis reprezentanții ISU Galați.

Băiatul a fost luat de curenții puternici ai râului Siret. În momentul tragediei, Alexandru era însoțit de câțiva prieteni. Aceștia au sunat imediat la 112 și la fața locului au ajuns mai multe echipaje cu bărci. 

Un elicopter SMURD a survolat întreaga zonă, dar din cauza întunericului victima nu a putut fi găsită. Căutările au fost reluate luni dar fără succes, iar astăzi trupul tânărului a fost găsit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Alexandru, tânărul care a intrat să se scalde în apele Siretului, a fost găsit fără suflare. Cinci persoane sunt date dispărute

Tragedii pe bandă rulantă la scăldat

Săptămâna trecută mai multe tragedii au avut loc în Bacău, Botoșani, Galați și Olt. Patru persoane s-au stins din viață și alte cinci sunt dispărute după ce au mers să se scalde, potrivit bilanțului furnizat de IGSU.

Autoritățile au transmis că în aceste momente, pompierii din Botoșani și Galați desfășoară misiuni de recuperare în cazul a două persoane dispărute una în râul Prut și alta în râul Siret.

În contextul tragediilor care au loc la scăldat, IGSU a transmis o serie de recomandări: 

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă- radioimpuls.ro

Tragedie la scăldat: 4 vieți pierdute și alte 5 persoane dispărute.

Pe parcursul verii, când temperaturile cresc, trebuie să acordați o atenție deosebită siguranței atunci când mergeți la scăldat. Râurile, iazurile, lacurile sau marea pot fi atrăgătoare, dar adesea ascund pericole.

Vă rugăm să respectați cu strictețe indicațiile și regulile privind scăldatul și, mai ales, să vă supravegheați copiii permanent în timp ce se află în apă sau în apropierea acesteia.

Chiar dacă sunteți buni înotători, curentul puternic, adâncimea apei și teribilismul vă pot pune viața în pericol.

Dacă observați pe cineva în dificultate în apă, nu ezitați să solicitați ajutor de urgență. Fiecare secundă contează și poate face diferența între viață și moarte.

Respectați următoarele măsuri și acționați cu responsabilitate în preajma apei.

Scăldaţi-vă doar în locuri special amenajate pentru înot şi respectaţi avertizările privind interzicerea scăldatului.Evitaţi scăldatul în lacuri, canale sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenţii foarte puternici, albiile nămoloase sau acoperite cu plante, pietre, crengi sau trunchiuri de copaci.

Evitaţi să intrați singuri în apă, fără a avea alte persoane prin apropiere, mai ales dacă nu ştiţi să înotaţi.

Nu intrați în apă după ce ați consumat alcool sau pe timp de noapte.

Nu intrați în apa rece după expunerea prelungită la soare.

Nu săriți în apă de pe platforme, poduri sau alte construcţii.

Echipamentele speciale pentru siguranța înotului (colac de salvare sau tuburi gonflabile etc.) trebuie utilizate de către copii, sub atenta supraveghere a unui adult.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si