Românii trebuie să se pregătească de noi scumpiri. Primele creșteri ale prețurilor se vor înregistra la combustibil, chiar din prima zi din an.
"Creșterea accizelor vine sa pună gaz pe focul inflaţiei. Carburanţii vor fi cei care vor fi afectați, dar și celelalte produse", spune Adrian Negrescu, consultant economic.

Citeste si: Vești proaste pentru români din 1 ianuarie: se scumpesc carburanții, leul se depreciază în fața euro

Vin noi scumpiri la polițele RCA

Prețurile de la raft vor crește din cauza majorării tarifelor de la gaze și energie electrică, iar din aprilie oamenii vor fi nevoiți să plătească integral facturile. Polițele RCA au avut majorări în ultima perioadă, dar asta nu înseamnă că nu se află pe lista majorărilor și în 2022. O persoană care plătea 550 de lei pentru o asigurare pentru jumătate de an, anul acesta au achitat peste 550 de lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Scumpirile și întoarcerea la franzelă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si