Marea finală va vea loc pe data de 15 ianuarie, iar Alin așteaptă ca iubita lui să părăsească competiția și să se întâlnească.

Alin a vorbit despre relația cu Bianca

Deși nu a vrut să-i transmită Biancăi o urare de Crăciun, Alin a ținut să precizeze că așteaptă ca aceasta să părăsească competiția ”Casa Iubirii”.

Citește și: Bianca, foc și pară pe cuplul format din Nicoleta și Sorin! „Le aduceți aici în emisiune ca să vă spălați imaginea”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alin s-a arătat deranjat de faptul că Bianca a interacționat prea mult cu un anumit concurent la intarea sa în casă.

Ce spune Alin despre acțiunile Biancăi în ”Casa Iubirii”

Nu pot să zic că am simțit gelozie, dar a fost puțin interesant. Primul băiat, Bogdan, a fost ok, dar am văzut că ea l-a luat puțin cam tare. A fost puțin ciudat că ea îi punea întrebări, să afle mai multe chestii. După personalitatea mea, pe mine dacă nu mă interesează de o persoană, nu o întreb.

Citește și: Ionuț a invitat-o pe Bianca în camera roșie. Cum a reacționat Larisa?

Știu că era nou-venit, că încerci să îl faci confortabil, poate așa e caracterul ei, dar a fost puțin deranjant. Totuși nu cred că a interesat-o, a făcut-o să se simtă ok.", a mărturisit Alin, la Culisele Iubirii, potrivit Kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si