În ediția de joi a misiunii Casa Iubirii, tensiunile au ajuns la cote maxime! Radu și Flavius au ajuns să-și arunce săgeți unul celuilalt. Totul a pornit de la faptul că Radu a dezvăluit realele intenții ale colegului său de platou, afirmând că tânărul va profita de despărțirea Larisei de Ionuț pentru a intra în Marea Finală, care va avea loc pe data de 15 ianuarie 2023.

Citește și: Kanal D, lider de audiență, la orașe, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Bianca, foc și pară pe cuplul format din Nicoleta și Sorin! „Le aduceți aici în emisiune ca să vă spălați imaginea”

Bianca, foc și pară pe cuplul format din Nicoleta și Sorin! „Le aduceți aici în emisiune ca să vă spălați imaginea”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bianca, foc și pară pe cuplul format din Nicoleta și Sorin!

În ediția de ieri a emisiunii Casa Iubirii s-a mai iscat un conflict. Bianca a fost cea care a început „bătălia”, după ce a subliniat faptul că Nicoleta și Sorin aduc în discuție anumite subiecte în platou pentru a influența părerea telespectatorilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Discuția tăioasă a plecat de la faptul că Nicoleta a spus că și-ar dori să știe dacă Sorin, iubitul său, îi ia apărarea în mediul online atunci când oamenii scriu lucruri mai puțin frumoase despre ea.

Citește și: Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu serialul “Totul pentru familia mea”

„Când în emisiune se întâmplă ceva adică ceea ce se difuzează pe post! Toată lumea comentează, se da cu părerea în mod negativ sau pozitiv, tu analizezi părerile astea și Sorin la fel! Și le aduceți aici în

emisiune din nou că să va spălați imaginea, sau să arătați că nu e așa!”, a spus Bianca.

„Și asta s-a întâmplat de foarte multe ori când chestiile sunt de trei săptămâni sau două tot vin aici în emisiune și voi arăți că nu e așa! Când s-a vorbit că Sorin îți aduce cadouri numai de la susținători, gata, a început să-ți aducă de la el! Nu neapărat că ține cont de părerile oamenilor, dar le aduce aici în emisiune, corectându-le!”,  a mai adăugat Bianca.

Citește și: Tensiuni între cuplurile din ”Casa Iubirii”. Deea și Anca și-au aruncat replici dure


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si