Alina Eriko este verișoara și fina Loredanei Chivu. Aceasta este cunoscută drept ,,Pantera neagră'', sau Alina Grigore, pe numele său real. 

Internauții au fost șocați de fizicul Alinei Grigore

Aceasta a dispărut în ultimii ani din fața publicului și de pe rețelele de socializare. În mediul online era foarte admirată de femei datorită înfățișării sale. Alina Eriko a reapărut în atenția publicului, după mai mult timp, îngrijorând lumea cu privire la fizicul ei.

Este foarte activă pe TikTok, postând filmulețe scurte în care se manifestă diferit față de cum era cunoscută public. Apare neîngrijită, fără o parte din dinți și lasă impresia că substanțele interzise au pus stăpânire pe ea. 

Citește și: Loredana Chivu este în culmea fericirii. Tânăra a primit un inel de 90.000 de euro

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aceasta a întâmpinat câteva probleme în plan personal. Tatăl copiilor săi a înșelat-o de foarte multe ori, ajungând chiar la conflicte cu o amantă a fostului soț.

Internauții au fost șocați atunci când au văzut imagini recente cu Alina Grigore. Aceștia speră ca fina Loredanei Chivu să revină la cea care era înainte.

„Păcat. Atunci când nu îl ai pe Dumnezeu... ești pierdut.”,

„Păcat de ea, ce o fi in sufletul familiei ei și a copiilor. Îmi pare rău de ea.”, „A mai fost ajutată... asta e alegerea ei, daca ea nu vrea e treaba ei...”, „Păcat că era o frumusețe”, „Vai de capul meu... nu mi vine să cred”, au spus fanii acesteia.

Alina nu și-a dorit să mai fie mamă

Alina Eriko a făcut câteva dezvăluiri la câteva luni după ce a rămas însărcinată a doua oară.

Aceasta a declarat că a luat în calcul un avort, dar soarta a avut alt plan pentru ea. Aceasta este mamă a doi copii în prezent.

„Chiar am vrut să avortez. Am zis că nu vreau să mă feresc. Eu am rămas însărcinată și nu mi-am dat seama. Eu făceam niște implanturi, dantura de la cap la coadă. De patru ori făceam anestezii și când am mers la doctor a zis că e exclus un avort. E o sarcină toxică. Noaptea se mișcă încontinuu. Grețuri, vomă, cred că de pe la 3 luni. Aveam 48 de kilograme, acum am vreo 56.  Sper să-mi fie mai ușor acum și să nu mai stau 12 ore în travaliu. Tatăl nu a fost pregătit.”, a spus Alina Grigore, în timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Loredana Chivu, ținta glumelor după ultima gafă vestimentară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si