Alte trei focare de COVID-19 au fost descoperite în Iași. Două au fost confirmate la spitale și unul la un liceu

În urma focarului, internările la Institutul Regional de Oncologie au fost sistate. La un liceu, 27 de elevi au fost confirmați pozitiv și alte două cadre didactice.

Author: Diana Bostan joi 14 octombrie 2021 , 20:46

Alte trei focare de COVID-19 la Iași

Institutul Regional de Oncologie Iași

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Trei noi focare de COVID-19 au fost declarate în judeţul Iaşi. Un focar a fost raportat la Spitalul Providenţa şi unul la Institutul Regional de Oncologie.

La cel din urmă au fost sistate internările, anunţă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi. Un alt focar este la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi, unde au fost confirmaţi 27 de elevi şi două cadre didactice.

Explozie de cazuri de infectare cu COVID-19 la Iași

La Spitalul Providența, trei angajate au fost testate pozitiv pentru SARS-CoV-2, iar acum se află în izolare la domiciliu. Cele trei angajate lucrau în bucătăria spitalului, fapt ce a dus la dezinfectarea acesteia.

Situația este mai gravă la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi, la Secţia Chirurgie Oncologică, acolo unde au fost confirmate nouă persoane.

Dintre cele nouă persoane, şase sunt cadre medicale şi trei pacienţi. Aici au fost sistate internările şi au fost testaţi toţi pacienţii şi personalul medical.

Citeste si: Ce face Marius Elisei, la o lună după ce s-a despărțit de Oana Roman: „Sunt gata să fiu fericit”. Bărbatul a apărut pe Internet cu zâmbetul până la urechi- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Reacția directoarei liceului de nevăzători din Iași după ce un elev, confirmat pozitiv cu COVID-19, a fost trimis acasă cu trenul

Focar de coronavirus la un liceu din Iași

Un al treilea focar a fost raportat la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi. Aici au fost confirmate 29 de persoane, dintre care 27 de elevi şi două cadre didactice. Persoanele pozitive au fost izolate la domiciliu.

Citeste si: VIDEO| A avut loc primul transfer în Ungaria al pacienților cu COVID aflați în stare critică. Pacienții vor fi tratați în spitalele din Szeged și Debrecen


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si