”Şi fără soluţii, şi nişte Gică Contra! Ăsta e PNL-ul azi, care nu doar că nu-i în stare să îi ajute pe români, dar acum se opune şi oricărui alt ajutor venit de la alţii. Asta se întâmplă şi azi, când inconştienţii veseli din Modrogan au găsit de cuviinţă să atace la CCR legile pe care Parlamentul le-a adoptat săptămâna trecută şi care vin în sprijinul românilor şi firmelor pentru a putea trece mai uşor peste această perioada de criză”, a transmis, luni, ALDE.

Citeste si: PNL atacă la CCR amânarea creditelor. Ciolacu, acuzații împotriva lui Orban

Formaţiunea precizează că, pentru că iniţiatorii au avut îndrăzneala să ia măsuri în favoarea românilor, ”PNL vine acum şi, în mod cinic, îi sacrifică pe români, doar pentru a salva imaginea «Guvernului meu»”.

PNL a atacat la Curtea Constituţională a României (CCR) două legi promovate de PSD şi adoptate, în 3 aprilie, de Camera Deputaţilor, în calitate de cameră decizională. Este vorba despre Legea pentru suspendarea rambursării creditelor şi Legea pentru acordarea unor facilităţi pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României, pe care liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, le consideră ” neserioase, amatoriste şi populiste”. ”PSD încearcă să împiedice măsurile luate deja, prin înregistrarea iniţiativelor în aceeaşi zi în care au fost adoptate de Guvern”, a transmis Florin Roman.

Citeste si: Portal pentru clienții care doresc amânarea ratelor. Cîțu: „Știu că băncile s-au supărat”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Roman acuză PSD și Pro România că au votat „cot la cot, din perspectivă pur electorală”.

„Cu toate acestea, PSD, Pro România au votat cot la cot, din perspectivă pur electorală, în contradicţie totală cu funcţionarea unei economii funcţionale, oricum şubrezită de criza pandemică.

Asigurăm cetăţenii oneşti ai României şi mediul financiar că aceste legi toxice nu vor intra în vigoare, că vom răspunde cu responsabilitate la pericolul populismului PSD”, a conchis Roman.

La rândul său, președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat că atacarea măsurilor la CCR lovește „în românii și firmele românești care acum așteptau un sprijin real din partea statului”.

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"- radioimpuls.ro

Citeste si:   Avertisment privind salariații din sănătate. „În 30 de zile vor fi infectaţi toţi”

„PNL dă astăzi proba maturităţii politice. Atacarea la CCR a măsurilor sociale şi economice iniţiate de PSD şi votate de toate forţele politice parlamentare, cu excepţia liberalilor, nu loveşte în PSD, domnule Orban, ci în românii şi firmele româneşti care acum aşteptau un sprijin real din partea statului.

Văd că vă tot comparaţi cu Italia şi Spania! Atunci comparaţi-vă şi la măsurile de protecţie socială pe care le-au luat şi la cele pentru salvarea economiei. Sunt identice- amânarea ratelor şi a plăţii facturilor la utilităţi, facilităţile fiscale pentru firme sau şomajul tehnic”, a scris Ciolacu pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si