"Voi lua legatura cu domnul Bodog pentru a stabili si a semna impreuna un acord de parteneriat, astfel incat Primaria Generala sa se implice financiar pentru dotarea

ambulantelor de pe raza Bucurestiului cu aer conditionat, aparate extrem de necesare", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la comandamentul de combare a efectelor caniculei.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov Alis Grasu a spus ca se evita folosirea ambulantelor fara aer conditionat, dar numarul de masini fiind mic, atunci cand situatia o cere, sunt folosite si acele masini.

"Ambulantele, desi vechi, le pastram in stare de functionare. Acordam o atentie deosebita instalatiilor de aer conditionat, sa nu scoatem in teren ambulantele care nu au aer conditionat. Dar nu avem un numar suficient de masini ca sa renuntam la ele si suntem nevoiti sa le scoatem si pe acestea", a spus Alis Grasu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Gabriela Firea a adaugat ca in urmatoarea sedinta de Consiliu general, va fi majorat bugetul ASSMB.

"Fiind vorba despre o vara cu un specific deosebit, iar aceste solicitari au fost mult mai vaste decat in verile trecute, v-am anuntat deja ca la prima sedinta de consiliu vom suplimenta bugetul ASSMB, astfel incat aceste persoane sa fie platite prin ASSMB", a precizat Firea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si