Ambulantele Puls au fost "trase pe dreapta"! Abia astazi, firma privata si-a intrerupt activitatea

Imediat dupa decesul fotbalistului Patrick Ekeng, autoritatile au fost in inspectie la Ambulanta Puls, iar in urma controlului a fost anuntata suspedarea autorizatiei de functionare pentru 30 de zile.

Author: C.L. Editor: Catalin Patru marți 10 mai 2016 , 14:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anuntul a fost facut de sambata, insa luni, ambulantele Puls erau prin oras, transportau in continuare pacienti. Explicatia data de reprezentantii ambulantei private a fost ca nu a fost primita inca hartia oficiala prin care este suspendata activitatea.


Marti dimineata insa, toate ambulantele Puls erau parcate in fata sediului, semn ca se primise si confirmarea oficiala de la autoritati.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească... Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si