În urma tragicului accident care a avut loc duminică, în afară de Ana, românca în vârstă de 15 ani, s-a mai stins din viață o altă adolescentă, de doar 16 ani și șoferul mașinii în care se aflau, un tânăr ecuadorian în vârstă de 28 de ani. Cel de-al patrulea pasager, fratele Anei, un tânăr român în vârstă de 20 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital.

Ana se afla pe bancheta din spate a mașinii, împreună cu prietena ei, Nika Myshko, de 16 ani. Ambele domiciliate la Perugia, cea de-a doua fiind de origine ucraineană, fetele învățau la o școală profesională din oraș. În față, pe scaunul pasagerului se afla fratele româncei, iar la volan se afla Julio Cesar Vera Quinonez, un tânăr în vârstă de 28 de ani, născut în Ecuador și rezident în Perugia.

Citește și: Un român a fost înjunghiat cu bestialitate de iubita sa italiancă. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

Accidentul tragic a avut loc aproape de ora 04:00 dimineața, atunci când mașina condusă de tânărul în vârstă de 28 de ani s-a ciocnit cu un autoturism Volkswagen Golf condus de un tânăr de 20 de ani din Città di Castello.

Cei patru tineri se întorceau acasă după o noapte petrecută în club

Detaliile despre dinamica evenimentului sunt încă în curs de clarificare de către carabinierii din Magione, sub coordonarea procurorului șef Raffaele Cantone și a adjunctului Paolo Abbritti. Cert este că mașina Ford Fiesta în care se aflau cei patru tineri s-a lovit de bara de protecție de pe marginea șoselei și s-a răsturnat în afara carosabilului, pe un teren mai jos nivelul străzii.

Tânărul care conducea celălalt autoturism, avându-l alături pe un prieten, a alertat imediat serviciile de urgență. Carabinierii, pompierii și ambulanța au ajuns cât mai repede la fața locului, dar pentru trei dintre cei patru tineri nu se mai putea face nimic. Erau deja decedați.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Accident dramatic cu trotineta! Un tânăr român a rămas desfigurat după ce a căzut de pe vehiculul electric

Pe măsură ce al patrulea pasager al mașinii, fratele fetei românce, era transportat în grabă la spital, într-o stare extrem de gravă, cu multiple fracturi la craniu, contuzii pulmonare și fractură de splină, investigația a început să asculte mărturiile celor doi tineri din Golf. 

„Mi-a tăiat calea, nu am putut să-l evit”, a declarat șoferul care conducea Golf-ul implicat în accident.

Citește și: România a încheiat Europenele de canotaj la Bled cu cinci medalii de aur şi una de argint

Astfel, se conturează ipoteza că o manevră periculoasă din partea șoferului Ford Fiesta, combinată cu viteza, a dus la impactul direct al mașinii în parapetul metalic de pe marginea șoselei.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Această ipoteză va fi susținută de investigațiile dispuse de procurori și va fi completată de rezultatele autopsiei corpului lui Julio Cesar Vera Quinonez, în cadrul dosarului deschis pentru omucidere prin accident de circulație. Numele tânărului de 20 de ani care conducea Golf-ul va fi inevitabil inclus în acest dosar, cel puțin în acest moment.

Citește și: Este doliu în lumea manelelor. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si