După aproape un an, autovehiculul de teren, ARO 304, al cărui propietar a fost Nicolae Ceaușescu a fost cumpărat. La prima licitație organizată, mașina era evaluată la 137.500 de lei. Nu s-a prezentat niciun posibil cumpărător, așa că mașina a rămas parcată.

Citeste si: Tradiții și obiceiuri la tăierea porcului. Vezi ce se face de Ignat

ANAF a vândut mașina lui Nicolae Ceaușescu. Celebrul ARO a fost dat la licitație

Licitația a fost reluată ulterior, pe 18 decembrie 2019, atunci când prețul de pornire a fost diminuat cu 25% față de prețul de evaluare, așa cum cer prevederile legale. Astfel, s-a ajuns la suma de 103.125 de lei.

ANAF a vândut mașina lui Nicolae Ceaușescu. Celebrul ARO a fost dat la licitație

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Un preot a ținut doi morți într-o magazie de lemne pe motiv că oamenii decedați erau prea săraci            

Cinci ofertanți au încercat să pună mâna pe mașina de colecție. După ce au supralicitat 16 pași, au ajuns la suma finală de 189.180 de lei.

Citeste si: Meteo 21 decembrie 2019. Află cum va fi vremea în weekend

ARO 304 i-a aparținut dictatorului comunist și a fost fabricat în 1977. Este de culoare gri și are 72.453 km la bord. Ulterior, autoturismul a fost confiscat de omul de afaceri Ovidiu Tender.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si