ANAF, intervenție în forță în războiul pentru averea lui Fane Spoitoru! Ce se întâmplă cu milioanele celui mai titrat interlop din România?

La 3 ani de la moartea lui Fane Spoitoru, lupta pentru averea celui mai titrat interlop din București nu s-a încheiat. Din contră, lucrurile au început să se complice și mai mult.

Author: Radu Constantin joi 21 martie 2019 , 22:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În lupta pentru averea lui Fane Spoitoru, care are loc în instanță între copiii și văduva acestuia, Statul Român a fost surpriza de la ultimul termen de judecată.

Direcția generală Regională a Finanțelor Publice București a făcut o cerere de intervenție care a fost admisă ”în principiu” de judecători. Asta înseamnă că partajul judiciar cerut de cei doi copii ai lui Spoitoru: Claudia și Fane Jr ar putea să nu se mai realizeze decât în momentul în care ANAF-ul își va recupera datoria de la moștenitorii interlopului. Conform unor surse apropiate familiei, aceasta s-ar ridica la aproape 300.000 lei, bani datorați de Fane Spoitoru prin firmele sale.

Averea lui Fane Spoitoru: care este miza războiului?

Miza războiului pentru avere este însă și mai mare. Inițial, evaluarea moștenirii lui Spoitoru a fost evaluată la aproximativ 2 milioane lei, însă ulterior s-a constatat că în ultimii ani, averea lui Fane Spoitoru a cam dispărut.

Tratamentele în străinătate și afacerile neprofitabile ale ”legendei” Bucureștiului a făcut ca din milioanele de altădată să rămână mai mult datorii.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

Citeste si: Asa arata mormantul din cimitirul Bellu al lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, liderul comunist al tarii pana la Nicolae Ceausescu! Pana in 1991, Dej era ingropat in mausoleul din Parcul Carol

Practic, după moartea lui Spoitoru, toate afacerile acestuia s-au prăbușit. Soția acestuia nu a mai avut puterea financiară de a finanța business-urile, care au fost închise. Acum, Statul Român încearcă să recupereze datoriile pe care Spoitoru nu le mai achitase de ceva vreme.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si