ANAF scoate la licitatie un aparat de aer conditionat la un pret dublu fata de unul nou-nout

ANAF Cluj-Napoca scoate la licitatie un aparat de aer conditionat la un pret de doua ori mai mare decat ar costa unul nou-nout.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin sâmbătă 07 aprilie 2018 , 20:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a pornit o adevarata ofensiva pentru a recupera datoriile de la contribuabili, chiar daca asta inseamna sa vanda pe bucati, fiecare bun in parte pe care il au datornicii.

La Cluj, inspectorii ANAF vor sa scoata 2.500 lei (fara TVA) pentru un aparat de aer conditionat, dat jos de pe peretele unui restaurant din zona.

Un astfel de model de aparat de aer conditionat costa cel mult 1.400 lei, in magazinele de specialitate. Evident, in schimbul acestei sume, beneficiarul se poate bucura de un aparat nou-nout, unele magazine oferind in acest cost si transportul pana la domiciliul clientului.

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Cei care vor insa sa se bucure de confortul unei veri racoroase oferite de ANAF trebuie sa indeplineasca mai multe conditii pentru a se prezenta la licitatie: sa completeze o cerere tip, sa depuna in contul ANAF o garantie

de 10% din valoarea bunului, sa declare pe proprie raspundere ca nu este un interpus al debitorului si sa prezinte o copie de pe actul de identitate sau dupa certificatul unic de inregistrare (in cazul persoanelor juridice).

Conform procedurii legale, pretul unui bun scos la licitatie se stabileste printr-o expertiza realizata de un specialist. In cazul in care la prima licitatie nu se gaseste un cumparator, pretul bunului scade succesiv cu 25% si 50%.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si