Anamaria Prodan a fost avertizată în repetate rânduri de oameni din fotbal, cu privire la infidelitățile soțului său.

Anamaria Prodan a vorbit despre infidelitățile fostului soț

Impresara a mărturisit că înainte să o cunoască pe actuala femeie din viața lui, Reghecampf avea o altă amantă, iar că aceasta a beneficiat de banii familiei.

Citește și: Anamaria Prodan se mândrește cu țara sa. Cum a fost surprinsă impresara de Ziua Națională a României

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Atunci, când au început să iasă toți. Stăteam cu Laurențiu de vorbă și îi spuneam: „Te rog, oprește-te. Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc”. A ieșit Gigi Becali și a zis că are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri din banii familiei. E alta (n.r. amantă)...Vuia tot orașul, iar amanta râ dea și arăta la tot orașul…și poze”,  a povestit Anamaria Prodan, în cadrul podcastului „Tare de tot” cu Viorel Grigoroiu.

Impresara l-a avertizat pe antrenor cu privire la situația lor

„Și atunci i-am spus: „Ai grijă că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți”.

Citește și: Anamaria Prodan nu renunță la ”Reghecampf”: „Să-i fie jenă”

S-a liniștit când a plecat din țară, că nu mai aveam cum să rămânem aici. Și am plecat împreună(...) Și-a revenit, am construit de la început tot ce se clătina, am venit cu fier beton, i-am distrus pe toți cei care au vorbit”,  a continuat impresara, pentru sursa citată anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si