Se pare că Anamaria Prodan a dat totul uitării și este dispusă să înceapă o nouă viață departe de Laurențiu Reghecampf. Impresara este mândră de cum arată și nu a ezitat să împartă asta și cu urmăritorii săi.

Impresara a postat o imagine din dressing, în care apare doar cu o geacă pe ea și cu lenjeria intimă la vedere

Sexy impresara a slăbit foarte mult și acum se mândrește cu noua siluetă.

Ana nu arată bine doar din punct de vedere fizic, ci stă bine și pe plan amoros. Fosta parteneră a antrenorului de la Universitatea Craiova și-a refăcut viața și este extrem de fericită alături de noul său iubit.

Citeste si: Prima imagine cu băiatul lui Reghecampf și al Corinei Caciuc. Cei doi părinți sunt extrem de fericiți

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Impresara a declarat că există un bărbat în viața ei, însă nu-l va arăta până în momentul în care nu se va termina divorțul. „După ce se termină divorțul, gata vi-l arăt! După ce se termină totul… atunci când sunt o femeie liberă, atunci pot să mă afișez cu oricine! Așa e frumos!”, a declarat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are un nou iubit

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc.

Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc. Dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea!”, a mărturisit Anamaria, în cadrul emisiunii „Star Magazin”, de la Antena Stars.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și-a anulat vacanța din Dubai: ''M-am rugat să se facă bine...”

Anamaria petrece timp prețios și alături de copiii săi, iar recent a fost văzută împreună cu Sarah, fata cea mijlocie, la un eveniment monden din Capitală. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si