Ana Maria Prodan a ținut să aducă o serie de cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf, după rezultatele bune și victoriile cu CFR și FCSB, scrie realitateasportiva.

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există

Și cu asta am spus tot, eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare, Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta.

Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

Citeste si: Prima eliminare din “Casa iubirii”! Cine este noua concurentă care a intrat astăzi în competiția dragostei?

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană! ”, a punctat Ana Maria Prodan.

Anamaria Prodan, un nou proiect inedit: ,,A fost dorința mamei mele"

Impresara își lansează un parfum care îi va purta numele, iar aceasta este o dorință mai veche a mamei ei, care de abia acum a reușit să se transforme în realitate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Familia Anamariei Prodan folosește același  parfum,  de aproximativ opt luni. Femeia de afaceri și-a creat o esență personalizată, după dorințele și gusturile ei, iar o campanie de origine turcească i-a oferit tot ajutorul.

Citeste si: O refugiată din Ucraina ar fi fost agresată sexual la o mănăstire din Maramureș

Anamaria Prodan a spus că a fost  dorința mamei  ei și că ea a încercat să facă un parfum acum foarte mulți ani și nu a prins destul de tare, așa că s-a gândit să vină ea cu idee care sigur va face ravagii.

„A fost dorința mamei mele. Ea a încercat să facă un parfum al ei acum foarte mulți ani și nu a prins fabulos, aşa că am zis să fac eu unul de top. Am nişte prieteni foarte buni în Turcia, la o companie cosmetică, iar reprezentatul pe România mi-a propus o astfel de colaborare și am decis sa fac un parfum cu iz arăbesc, gen oriental, atât pentru bărbați, cât pentru femei. Am stat opt luni împreuna cu echipa, până am ales mirosul ”, a spus sexy impresara.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si