Anca Bejan: De la Dieta-Minune la Viața-Minune, după pandemia cu coronavirus

Pandemia cu coronavirus a avut un impact uriaș la nivel planetar, din multe puncte de vedere, nu doar medical și economic.

K.B., joi 04 iunie 2020 , 12:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Există și un impact emoțional puternic. Din toate acestea avem ceva bun de învățat despre noi! Aceasta este părerea pe care o împărtășește cu noi și Anca Bejan, autoarea cărții „Dieta-Minune”. Iată mai jos lista cu cele mai importante realizări ale ei din ultimele luni. Ne dorim să-i motiveze pe unii, să-i inspire pe alții și să fie îmbogățită de experiențele tuturor.

Citeste si: Ce banner a apărut în mijlocul orașului Sfântu Gheorghe, la aniversarea a 100 de ani de la Tratatul de la Trianon FOTO

Citeste si: Mexic şi Brazilia au raportat o creştere record a numărului de decese înregistrate în decurs de 24 de ore

Nu există om sincer cu care să fi vorbit în ultimele trei luni și să nu fi recunoscut că pandemia asta a mișcat ceva în el. Cred și sper că același lucru este valabil și pentru cei mai puțini sinceri, care se bat cu pumnii în piept că ei erau la fel de buni și înainte. Nu de alta, dar am remarcat la foarte mulți dintre cei care se dădeau grozavi și spuneau că nu cred în pandemie că au respectat toate normele de protecție și igienă, atunci când credeau că nu-i vede nimeni care i-ar putea considera mai puțini grozavi dacă fac asta. Ete eu sunt mai sucită și recunosc: pandemia m-a zdruncinat acolo unde trebuia să fiu nițel scuturată și a mai șlefuit diamantul din mine. Sunt foarte îngrijorată pentru cei pentru care pandemia nu a însemnat nimic altceva în afară de bănuieli legate de conspirații.

Citește continuarea pe Kfetele.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si