Ce banner a apărut în mijlocul orașului Sfântu Gheorghe, la aniversarea a 100 de ani de la Tratatul de la Trianon FOTO

Astăzi se aniversează 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, de pe 4 iunie 1920, care consfințea revenirea Transilvaniei și a unei părți a Banatului în cadrul României.

Author: Petru Luca joi 04 iunie 2020 , 11:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astăzi se aniversează 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, de pe 4 iunie 1920, care consfințea revenirea Transilvaniei și a unei părți a Banatului în cadrul României. Cum autoritățile române au evitat să sărbătorească în vreun fel centenarul, de teama escaladării unui conflict cu etnicii maghiari, cei care au făcut acest lucru au fost suporterii echipelor de fotbal, dar și alte grupări naționaliste.

Iată ce fotografie a apărut astăzi pe contul de Facebook al unor astfel de grupări, care celebrează tratatul de la Trianon.

Citeste si: Marcel Ciolacu vorbește despre obsesia lui Klaus Iohannis pentru PSD și vede „atacuri interne” de șubrezire a partidului

”"Nu mai încercați realitatea să o deformați/ La Trianon n-ați pierdut nimic pentru că n-aveați."Mesaj afișat de NOI și grupul ShadowS (Sud Steaua) în orașul Sfântu Gheorghe cu ocazia împlinirii a 100 de ani de dreptate- Tratatul Trianon”, asta stă scris pe banner-ul afișat în mijlcoul orașului Sfântu Gheorghe exact la împlinirea a 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si