Anchetă la o școală din Bacău: soțul unei femei de serviciu ar fi agresat un elev

Elevul Şcolii gimnaziale Răcătău i-ar fi vorbit urât femeii de serviciu, iar soţul acesteia l-a împins pe băiat. A fost deschisă o anchetă.

Author: Diana Bostan joi 16 februarie 2023 , 17:58

bacău

Bullying la școală

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cazul ar fi fost semnalat în mediul online, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Bacău şi Poliţia au deschis o anchetă.

Soțul unei femei de serviciu ar fi agresat un elev

Bărbatul ar fi auzit injuriile adresate de elev soției sale și ar fi reacționat violent.

Citește și: VIDEO- Bătut de colegi și aruncat în tomberon- Afirmațiile la adresa unui elev din Bacău, care se crede că ar fi fost persecutat la școală

Incidentul privitor la lovirea unui elev al Şcolii Gimnaziale Răcătău, comuna Horgeşti, a fost semnalat în data de 15.02.2023, pe butonul «Raportaţi Bullyingul» de pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău. La momentul actual, cazul este anchetat atât de unitatea de învăţământ şi de reprezentanţii ISJ, cât şi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Informaţiile preliminare arată că un elev al şcolii, pe timpul pauzei, aflându-se în curte, i-a vorbit vulgar femeii de serviciu ”, au transmis, joi, oficiali Inspectoratului Şcolar Bacău.

Elevul care ar fi adresat injuriile este în clasa a șaptea

Incidentul a fost raportat în mediul online, de către un bărbat, rudă cu elevul agresat.

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Citește și: Un elev de 9 ani a avut animatori în clasă de ziua sa. Tatăl copilului este primarul localității

Școala nu este străină de astfel de incidente, fiind raportate alte cinci cazuri de violență(bullying), de la începutul lunii februarie.

Citește și: Elevul de 15 ani din Bacău care a umilit doi colegi a fost arestat preventiv pentru 20 de zile. El este acuzat și de lipsire de libertate

Îndemnăm victimele, martorii sau pe cei care au auzit despre astfel de evenimente nedorite să le semnaleze, să prezinte informaţiile concrete pentru a se putea interveni fie prin măsuri ale ISJ Bacău, fie prin colaborarea cu IPJ, cu DGASPC sau alte instituţii abilitate ”, precizează oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si