Autorul atacului sângeros, elev în ultimul an de gimnaziu,  "a ieşit de la toaletă cu un cuţit şi un topor", a precizat un responsabil din Petropavlovsk, oraş de circa 200.000 de locuitori situat aproape de granița cu Rusia, citat de agenţia de presă oficială Kazinform.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Nicola Bulley, mămica dispărută fără urmă când își plimba cățelul pe malul unui râu. Răsturnare de situație în anchetă

Conform aceleiași surse,  "doi copii loviţi la cap şi în antebraţ au fost transferaţi la spital, iar un al treilea a fost îngrijit la faţa locului". Cele trei victime, doi băieţi şi o fată, se află în stare conştientă.

Elevul de gimnaziu care a provocat atacul "era monitorizat psihiatric"

Elevul aflat în ultimul an de gimnaziu care a provocat atacul sângeros, "era monitorizat psihiatric, potrivit informaţiilor preliminare",  și a fost arestat. În urma incidentului tragic, polițiștii au deschis o anchetă pentru tentativă de asasinat, a transmis Parchetul regional.

Adriana, o elevă de 14 ani, și-a luat viața după ce a fost umilită la școală

Fenomenul de bullying la școală este tot mai grav și efectele lui pot fi tragice. Tânăra Adriana Kuch și-a pus capăt zilelor după ce a fost bătută la școală și apoi umilită pe internet.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O fată de 14 ani din orașul New Jersey și-a luat viața după ce un videoclip tulburător cu fete bătând-o cu cruzime pe holul liceului a circulat online.

Citește și: Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani, după ce a înotat în ape înghețate

Potrivit informațiilor din presa americană, tânăra a fost supusă fenomenului de bullying luni întregi, iar apariția clipului ar fi umplut paharul pentru copilă.

Acum, tatăl ei îndurerat încearcă să-i facă pe părinți și pe profesori să conștientizeze că e inadmisibil ca sistemul școlar să treacă cu vederea hărțuirea școlară, un fenomen tot mai extins.

Citește și: „Tu să nu mă mai saluți, că ești un gunoi”. Ceartă ca la ușa cortului la DSP Arad! Un director i-a atacat pe ceilalți angajați cu aparatul cu electroșocuri, după un schimb de replici acide


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si