Anchete la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia după ce o familie a reclamat că fetiţa lor, de cinci ani, a fost bruscată de medicul pediatru

Anchete la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia după ce o familie a reclamat că fetiţa lor, de cinci ani, a fost bruscată de medicul pediatru

E.T., luni 21 octombrie 2019 , 12:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia şi Poliţia Judeţeană Ialomiţa au început anchete în urma unei plângeri formulate de o familie care a reclamat că un medic pediatru a bruscat, în timpul consultaţiei, o fetiţă de cinci ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, subinspectorul Ludmila Dascălu, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă după ce un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat că un medic de la pediatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia ar fi avut un comportament neadecvat faţă de fiica sa de 5 ani, adusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, având simptomele unei răceli. 

Citeste si: Șocant! Un bărbat care era transportat la un spital de psihiatrie a sărit din ambulanţă, având la el o foarfecă!

Citeste si: Băsescu, acuzații extrem de grave: "E o prostie! Va trebui să răspundă în faţa legii"

"Un bărbat din Slobozia a sesizat prin 112 că fiica sa ar fi fost bruscată de un medic. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că bărbatul şi concubina lui şi-au dus fiica la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Părinţii au reclamat că, în timpul consultului medical, medicul ar fi avut un comportament abuziv. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă şi continuă cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Ludmila Dascălu.

La rândul lor, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia au deschis o anchetă internă pentru a vedea cum s-a petrecut incidentul.

Conducerea spitalului din Slobozia va discuta cu medicul pediatru incriminat, după care va formula un punct de vedere cu situaţia de fapt şi măsurile ce se impun.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si