​Intrebata cum a reusit, ea a dezvaluit ca pur si simplu are forta necesara pentru a se recupera. "Poate fata. Operatie, Exatlon, orez, linte..Praf de alunecare, desi n-am avut o iarna rea, se pare ca alunecusul e destul de periculos. Ma gandeam ca astazi e destul de tarziu si n-am ajuns sa mananc nimic.

La doua zile dupa ce am ajuns la Exatlon am mancat orez fiert si linte. E binevenit. Sper sa ma recuperez cat mai bine. Da, ma uit, fug de unde am treaba si ma uit la emisiune ca sa nu ratez emisiunea. Ma consum foarte tare pentru ca stiu ce inseamna sa pierzi un game. Cred ca in finala vor ajunge Giani, dar si Diana Belbita are mari sanse sa ajunga." , a marturisit Anda intr-un interviu pentru WOWbiz.

Despre concurentii ramasi in competitie, ea a spus ca ii este dor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Mi-e dor de ei, imi pare rau ca i-am lasat singuri acolo, ca nu am putut sa fiu alaturi de ei, pentru ca o prietenie adevarata e atunci cand treci si prin lucruri grele, nu doar cand te distrezi. Sa ramana uniti, pentru ca asta e important. Alina si Mariana au plans cand am plecat. Au fost singurele care au venit la mine si m-au imbratisat. Cei de acolo ne-au despartit imediat.

Nu avem voie sa facem asta. Ele sunt singurele din echipa Razboinicilor care m-au imbratisat.", a mai precizat ea.

 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si