Andra Volos de la Puterea dragostei este mai nou cântăreață

Melodia se numește „Rău și bine” și a fost lansată ieri, iar pe lângă Mircea și Andra, la piesă a contribuit cu vocea sa și Nicolas Sax

Maneaua lui Nicolas Sax nu a fost pe gustul tuturor. Mulți au remarcat lipsa vocii Andrei, care cântă câteva versuri, iar o parte dintre internauți s-au arătat dezgustați de faptul că fratele Alinei Eremia a ajuns să colaboreze cu Andra Volos care foarte recent a început să se apuce de cântat.

Surpriza neașteptată, și anume clipul în care apare Andra Volos de la Puterea dragostei a strâns peste 30.000 de vizualizări în nici 24 de ore și s-ar putea să fie una din marile surprize din trending-ul românesc în următoarele zile.

Acestea sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase cu privire la clipul video în care apare Andra Volos

„Ce dezamăgitor să treci la manele, Mircea! Andra Volos, ești pe lângă muzică, fată!; Din această melodie am înțeles din ce cauză au luat-o razna oamenii de la un timp; De frumoasă e frumoasă, de cântat e tot frumoasă pițipoanca asta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Andra, știu că relația cu Mocanu te-a afectat, dar nu era necesar să cânți la nivelul ăsta, la vocea de cacao pe care o ai.

Pe bune, dar nu ai voce pentru a cânta la nivelul ăsta. Sincer îțo zic la fel și Iancu sterp care doar recită, nu cântă”, acestea sunt câteva dintre comentariile strânse la videoclipul de pe Youtube.

Andra Volos a devenit cunoscută românilor în urma participării în reality-show-ul „ Puterea dragostei ” de la Kanal D, iar relația pe care a avut-o cu Bogdan Mocanu, un alt fost concurent care cochetează cu muzica, a ținut prima pagină a tabloidelor de la noi.

După numeroase încercări de împăcare, Andra și Bogdan au decis că nu mai pot fi împreună, iar acum fiecare își vede de viața lui.

Citeste si: Răsturnare de situație la „Puterea dragostei”! Un nou posibil cuplu în casa iubirii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si