Andra Volos de la „Puterea Dragostei”: „Am ieșit la cină romantică cu iubitul meu!”

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” face declarații incendiare din Italia. Focoasa brunetă l-a dat uitării pe Bogdan Mocanu?!

G.B., vineri 03 iulie 2020 , 16:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andra Volos - iubit. Andra Volos de la „Puterea Dragostei”: „Am ieșit la cină romantică cu iubitul meu!”. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D face declarații incendiare din Italia. Bruneta se află în vacanță la mama ei.

andra volos la cină cu iubitul

Andra Volos - iubit. „Pentru că sunt și o să fiu mai inactivă zilele astea, vreau să vă zic că am revenit la culoarea mea naturală!”a spus Andra Volos de la „Puterea Dragostei”. Bruneta a revenit la culoarea inițială a părului și vrea să aibă o vară de neuitat departe de casă.

Andra Volos - iubit. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, surpriză imensă pentru Bianca de ziua ei

Andra Volos - iubit. Citeste si: Un cuplu de la „Puterea Dragostei” s-a destrămat. Decizia e definitivă

Andra Volos - iubit. Citeste si: Ce face Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” în timp ce Andra Volos se află în Italia

Andra Volos de la „Puterea Dragostei”: „Am ieșit la cină romantică cu iubitul meu!”

Andra Volos - iubit. „Am ieșit la cină romantică cu iubitul meu! Întrebarea e cu ce mănânci tu?”a adăugat Andra Volos, râzând. Tânăra a ieșit în oraș alături de o amică pe care a numit-o în glumă: „iubitul meu”.

andra volos la cină cu iubitul

andra volos la cină cu iubitul

andra volos la cină cu iubitul

Andra Volos - iubit. Andra Volos de la „Puterea Dragostei” nu poate da uitării relația de iubire pe care a avut-o cu Bogdan Mocanu. Ea afirmă că va sta câteva luni bune în Italia doar pentru a uita. Andra a sperat până în ultima clipă că Bogdan va veni după ea la aeroport pentru a-și lua rămas bun: „M-am uitat în stânga și în dreapta...dar degeaba. Nu a venit să-și ia rămas bun!”.

Andra Volos - iubit. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pentru iubita lui: „Tu ești singura prințesă” Este vorba despre Alexandra ?

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si