Pirui și Marius s-au despărțit. Un cuplu de la „Puterea Dragostei” s-a destrămat. Decizia e definitivă. Concurenții emisiunii de la Kanal D sunt șocați. Andreea Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit, chiar după ce au anunțat că se căsătoresc.

Pirui și Marius s-au despărțit. „De ce ești fericit? V-ați împăcat?” l-au întrebat fetele pe Marius de la „Puterea Dragostei”.

pirui și marius s-au despărțit

Pirui și Marius s-au despărțit. „Am primit mărire de salariu. Nu ne-am împăcat!” a declarat Marius.

Pirui și Marius s-au despărțit. Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei”: „Sunt narcisist!”

Pirui și Marius s-au despărțit. Citeste si: Ei sunt socrii Siminei de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite cu cei doi

Pirui și Marius s-au despărțit. Citeste si: Concurenții de la Puterea Dragostei, relaxare totală la plajă

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Pirui și Marius s-au despărțit. Andreea Pirui a adăugat: „ Ne-am despărțit definitiv! M-am stresat prea mult...am plâns. Cel mai bine să fim liberi. Eu sunt liberă, el e liber. Nu accept să-și bată nimeni joc. Am încercat să fie bine...nu se poate. I-am dat block peste tot. Când eu am plâns, el a râs.”

Un cuplu de la „Puterea Dragostei” s-a destrămat. Decizia e definitivă

Pirui și Marius s-au despărțit. Fetele din casa „Puterea Dragostei” au transmis că nu cred în despărțirea lor sau cel puțin dacă sunt certați mâine se vor împăca.

pirui și marius s-au despărțit

Pirui și Marius s-au despărțit. Philip de la „Puterea Dragostei” și Gabriel Vasiliu au sărit în apărarea lui Marius și au zis că bărbatul nu-și arată suferința. Întrebată care este motivul despărțirii, Pirui a transmis că atitudinea lui față de ea este motivul.

Pirui și Marius s-au despărțit. „Vorbe, atitudine și stilul lui. Eu simt când un om nu mai e ce trebuie și îl las. Când și-a rupt dinții, eu eram tristă, el se juca.” a zis Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”.

Pirui și Marius s-au despărțit. „Când vorbeam aseară, Pirui tăcea. Nu are legătură cu ce zice Pirui în emisiune. Ne despărțim din alte cauze, nu din cauza atitudinii mele. Ne despărțim din cauza noastră. Nu vreau să zic de ce mă despart de tine...lumea nu ar înțelege!” a declarat Marius de la „Puterea Dragostei”.

pirui și marius s-au despărțit

Citeste si: Băieții din „Casa Iubirii” observă cum Gagea pierde teren în fața Alexandrei. Ce spune tânăra despre Patrick. „E foarte tare că alți concurenți văd calități în ea.”- kfetele.ro

Citeste si: O nouă veste tristă s-a abătut asupra lumii muzicale. Membrul unei formații celebre a fost găsit fără suflare în locuința sa- radioimpuls.ro

Pirui și Marius s-au despărțit. „Când iubești un om treci peste. Îi ofer dragoste, siguranță...dacă nu e vorba de înșelat, de vorbit urât...pe toată lumea transformă emisiunea.”  a adăugat Pirui.

pirui și marius s-au despărțit

Pirui și Marius s-au despărțit. Citeste si: Bianca a îmbrăcat o rochie mulată și un detaliu a ieșit în evidență. Ce au observat prietenii de pe instagram?

Pirui și Marius s-au despărțit. În prezent, Andreea Pirui și Marius sunt despărțiti, chiar dacă în urmă cu puțin timp bărbatul i-a pus inelul pe deget. Rămâne de văzut ce se va întâmpla între cei doi.

pirui și marius s-au despărțit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si