Andra Volos, scandal cu urmăritorii săi de pe Instagram: ”Șobolanii nu au păreri”

Recent, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, Andra Volos, a provocat un mare scandal pe pagina sa de Instagram după ce o tânără a încercat să o întărâte.

Author: Andreea Bolocan vineri 30 iulie 2021 , 15:31

Andra Volos, scandal pe internet puterea dragostei kanal d
Andra Volos, scandal pe internet[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andra Volos a primit un mesaj nu tocmai plăcut din partea unei urmăritoare de a sa de pe pagina de Instagram în care scria că nu a întrebat-o nimeni de unde și-a achiziționat o

rochie, făcând referire la o postare făcută anterior de către tânăra vedetă.

Fosta concurentă din casa Puterea Dragostei a postat, astfel, o poveste la story cu brandul de la care a cumpărat o rochie de culoare roșie, însă fata respectivă este de părere că nu a întrebat-o nimeni de unde are rochia.

Citeste si: Denisa, noua concurentă de la "Puterea Dragostei", creează tensiuni în casa băieților. "Arată bine fizic"

Comentariul fetei care a încercat să o supere pe Andra Volos a fost următorul: ”Nu te-a întrebat nici dreq de unde e rochia roșie”.

Vedeta a postat apoi câteva capturi cu mesajele pe care le-a primit de la niște domnișoare. În respectivele mesaje a fost întrebată, într-adevăr, de unde are rochia roșie.

Ce a urmat apoi a fost un val de jigniri pe care fanii Andrei le-au scris la adresa tinerei pe nume Denisa Rat. Este vorba de cea care i-a scris șatenei.

Andra Volos a girat o serie de comentarii malițioase la adresa respetivei fete, amplificând subiectul.

”Șobolanii nu au păreri când se strecoară afară din gunoaie”

”Transmite-i că Rat tradus din engleză înseamnă șobolan. Șobolanii nu au păreri când se strecoară afară din gunoaie”, este un alt mesaj pe care l-a scris cineva.

Cearta de pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine e noua concurentă care a intrat în casa "Puterea Dragostei". "A simțit o conexiune pentru tine"

Andra Volos i-a dat apă la moară tinerei care i-a comentat urât

În loc să spună că nu este de acord cu astfel de jigniri, Andra Volos s-a amuzat de faptul că persoana care i-a scris a fost făcută șobolancă, iar f osta concurentă de la Puterea Dragostei nu s-a lăsat mai prejos și a încercat și ea să o atace pe tânăra care s-a luat de ea inițial, așa că a atacat-o cum a știut mai bine.

”Câtă imaginație ai!”, este reacția scandaloasă a vedetei. Reacția a venit după ce fix ea s-a plâns că există foarte mult hate în mediul online.

La finalul mesajelor postate, chiar ea a recunoscut că situația creată, în care o persoană a fost jignită în mod gratuit, a amuzat-o.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si