Victor de la "Puterea Dragostei" a pus ochii pe o fată din casă. "Este un băiat care mai are multe de învățat"

Victor de la "Puterea Dragostei" promite că va intra într-o relație cu o fată din show-ul de la KanalD cât de curând.

Author: Razvan Ilie miercuri 28 iulie 2021 , 12:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Noul concurent de la "Puterea Dragostei", Victor speră să aibă o relație cu Adriana sau cu Mariana. Cel puțin asta a dezvăluit în fața camerelor de luat vederi, fiind luat la întrebări de Radu.

Discuția a decurs sub forma unui interviu în limba engleză (vezi video mai jos).

"Frate, le iubesc pe toate fetele. Sunt atât de fericit în acest moment. Iubesc tot ce se ptrece aici, este foarte fumos", a spus Victor.

Pe ce fată din casă a pus ochii Victor

Victor a dezvăluit că va avea o relație cu una dintre fete "cât de curând". "Nu sunt sigur cu cine. Posibil cu Adriana sau cu Mariana, nu știu. Voi vedea", a mai spus concurentul de la "Puterea Dragostei".

Victor a intrat apoi într-un dialog cu Mariana. "Crezi că te-ai potrivi cu mine?" a întrebat-o el. Mariana i-a răspuns direct: "Cu tine? Nu".

Mariana a explicat în glumă: "Suntem așa blonduți amândoi. Nu am zis că are ceva Victor. Dar pur și simplu...nu consider că mă potrivesc cu el. Fizic îmi place. Este un bărbat care arată bine". Ea a mai spus că Victor "mai are multe de învățat".

Rămâne de văzut dacă se va naște o idilă între cei doi sau doar o tatonare fără rezultat.

 

"Nu îmi place de Amira. Pentru că ei îi place de Ronaldo", a mai spus Victor. Amira a fost extrem de supărată din cauza reproșurilor făcute tocmai de Ronaldo, iar supărarea ei a făcut valuri în casa băieților.

Citeste si: Cine este Geanina, femeia care s-a ținut de mână cu Jitaru de la „Puterea Dragostei”?! Cu ea a fost înșelată Mona

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si