Andrea a fost gasita plina de sange, pe marginea drumului. Cand au auzit ultimele cuvinte ale fetei, politistii au incremenit
Actual

Andrea a fost gasita plina de sange, pe marginea drumului. Cand au auzit ultimele cuvinte ale fetei, politistii au incremenit

A.S.
14 feb 2018

Andrea a fost gasita intr-o balta de sange, pe margine drumului de catre o echipa de muncitori care au ichemat de urgenta politia. Cu ultimele puteri, fata le-a spus politistilor ceva care i-a socat.

Cand a fost gasita, Andrea era atat de murdara de sange incat nici macar culoarea parului nu i se mai putea distinge. Ea a fost lasata intr-o balta pe o sosea din San Jose (California), iar cei care au abandonat-o acolo au crezut ca fata este moarta. Dar nu era. Niste muncitori au gasit-o si au anuntat imediat autoritatile.

Citeste si: Silvia lucra la penitenciar si a pus ochii pe un detinut. L-a obligat sa intretina relatii intime cu ea pana cand barbatul de 57 de ani a ...

Din momentul in care a fost gasita, Andrea a mai trait doat 2 ore. Suficient incat sa le spuna politistilor cine au fost cei care au macelarit-o.

"Forta ei interioara de ramane in viata si de a lupta a fost remarcabila. Disperarea cu care s-a agatat de viata si de a rezista  suficient pana a da in vileag numele celor care i-au facut asta ne-a impresionat pe toti. Andrea a luptat ca un soldat!",  a declarat sergentul Ray Kelly, unul dintre politistii care se ocupa de ancheta.

Andrea a fost injunghiata in repetate randuri de catre Melissa Leonardo (25 de ani) si de catre Daniel Gross (19 ani). Ambii suspecti se afla acum in arestul poiltiei.

Sursa: The Washington Post

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook