Andreea a ajuns la spital pentru o banala durere de cap, insa a primit un diagnostic devastator
Social

Andreea a ajuns la spital pentru o banala durere de cap, insa a primit un diagnostic devastator

I. I.
5 mar 2018

Andreea, o tanara din Bucuresti in varsta de doar 29 ani, trece prin momente cumplite. Adolescenta a ajuns la spital pentru o simpla durere de cap, insa ce avea sa afle in cabinet i-a dat peste cap intreaga viata.

Andreea Zidaru a fost diagnosticata cu leucemie. Tanara, aflata in carantina la Spitalul Colentina, este hotarata sa lupte pana la ulltima picatura de forta pentru a-si salva viata. Familia si prietenii fac apeluri prin toate mijloacele posibile, inclusiv Facebook pentru ca Andreea sa poata continua transuziile zilnice de sange.

Citeste si: Copilarie chinuita. Maria, o fetita de doar 4 ani, ii roaga pe medici sa o opereze pentru ca mama ei sa se intoarca din Spania

Din pacate, din cauza conditiilor meteo aspre din ultimele zile, numarul donatorilor a scazut drastic. Luni si marti, la Centrul de Transfuzii au venit sa doneze aproximativ 130 de persoane. E nevoie ca cel putin 1.200 de donatori sa treaca saptamanal pragul Centrului de Transfuzie din Capitala ca spitalele sa aiba rezervele de sange de care au nevoie, scrie Pro TV.

Citeste si: “A comis crima de smecher!” Rudele criminalului din Galati, care si-a ucis fosta iubita pe 1 Martie, au avut o reactie halucinanta cu privire la acest caz cutremurator

Andreea are nevoie de sange din grupa A2, RH pozitiv. Dar puteti dona pentru ea indiferent ce grupa de sange aveti.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook