Andreea Mantea, anunț incendiar în al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”: „Unul dintre voi a încălcat clauzele contractuale”

Aflați ce se va întâmpla în Gală, duminică, 5 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D!

Author: Ana-Maria Costea duminică 05 martie 2023 , 11:32

Andreea Mantea, anunț incendiar în al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”: „Unul dintre voi a încălcat clauzele contractuale”

Andreea Mantea, anunț incendiar în al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”: „Unul dintre voi a încălcat clauzele contractuale”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Concurenții din Casa Iubirii se confruntă cu emoții de nedescris, după ce Andreea Mantea a anunțat că unul dintre ei va fi descalificat!

Este un moment dificil pentru mine, dar din păcate aceasta este decizia corecta!”,

a spus prezentatoarea emisiunii matrimoniale.

Concurenții au parte de experiențe cu totul inedite în al doilea sezon din ;Casa Iubirii;. În ediția de sâmbătă, ei au fost martorii primei întâlniri dintre Bianca și Alexandru în afara casei, unde s-au bucurat de clipe de neuitat și au încercat să se cunoască mai bine.

În ediția de astăzi, Andreea Mantea va anunța că va fi o gală eliminatorie. În plus, o veste cutremurătoare îi va emoționa pe concurenți până la lacrimi, după ce unul dintre ei va fi descalificat.

Andreea Mantea, anunț incendiar în al doilea sezon „Casa Iubirii”

În ediția de astăzi, concurenții din „Casa Iubirii” vor trăi momente extrem de tensionate deoarece vor aștepta să afle cine va fi eliminat și, totodată, vor fi șocați de anunțul Andreei Mantea despre descalificarea unui concurent.

Citeste si: Dovada că Alex Leonte și Manuela Lupașcu sunt împreună! Cum au fost surprinși cei doi- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer a vorbit despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat- wowbiz.ro

La un moment dat, Mihaela va fi nevoită să ia o decizie foarte importantă și dificilă, pentru a proteja pe unul dintre cei trei concurenți propuși spre eliminare.

Citește și: Andrei și-a îndreptat atenția spre Mihaela. Ce spune concurenta despre camera roșie

Tensiunea se va amplifica pentru toți atunci când prezentatoarea Andreea Mantea va arunca „bomba”, despre faptul că unul dintre concurenți a încălcat clauzele contractuale și va trebui să fie descalificat.

Citește și: Patrick o vrea înapoi pe Nona: ”Îmi este milă de el”

„Tot în această Gală, din păcate va trebui să-mi mai iau la revedere de la cineva! Este un moment dificil pentru mine! Dar din păcate această este decizia corectă! Unul dintre voi va părăsi astăzi Casa iubirii! Unul dintre voi a încărcat clauzele contractuale! Dar din păcate va trebui să pronunț acel cuvânt care nu îmi place... descalificare!”,  va spune Andreea Mantea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si