Andreea Marin a izbucnit in lacrimi si a recunoscut totul! "Am 5-6 operatii la activ..."
Life

Andreea Marin a izbucnit in lacrimi si a recunoscut totul! "Am 5-6 operatii la activ..."

A.S.
15 iun 2018

In cadrul unui eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer, Andreea Marin si-a deschis sufletul si a facut, printre lacrimi, o dezvaluire sincera si emotionata. Aceasta a recunoscut ca are pana in prezent in jur de 6 operatii.

"Ii multumesc lui Dumnezeu ca n-am trecut prin asta, dar am 5-6 operatii la activ si pe de alta parte vad in jurul meu prin natura muncii mele atatea situatii comparabile cu ceea ce am aflat astazi, nu pot sa stau cu mainile in san.

Citeste si: Relatii intime intr-o chilie de pe Dealul Mitropoliei! "Ii placea foarte mult sa il musc de sfarcuri..." Scandalul care zguduie Biserica Ortodoxa Romana

Cred ca fiecare om are o datorie in viata sau are un dar al sau si daca darul meu e sa transmit, sa dau cat mai departe un mesaj, o idee buna, gandeste-te cate femei vor vedea imaginile astea si poate ca in inima lor, in mintea lor se va trezi acea nevoie, vor intelege in adancul sufletului lor nevoia de a merge la timp, de a se informa la timp", a spus Andreea Marin pentru Antena Stars.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook