Andreea Marin a izbucnit in lacrimi si a recunoscut totul! "Am 5-6 operatii la activ..."

In cadrul unui eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer, Andreea Marin si-a deschis sufletul si a facut, printre lacrimi, o dezvaluire sincera si emotionata. Aceasta a recunoscut ca are pana in prezent in jur de 6 operatii.

A.S., Friday 15 June 2018 , 10:13

DISTRIBUIE
acest articol

"Ii multumesc lui Dumnezeu ca n-am trecut prin asta, dar am 5-6 operatii la activ si pe de alta parte vad in jurul meu prin natura muncii mele atatea situatii comparabile cu ceea ce am aflat astazi, nu pot sa stau cu mainile in san.

Citeste si: Relatii intime intr-o chilie de pe Dealul Mitropoliei! "Ii placea foarte mult sa il musc de sfarcuri..." Scandalul care zguduie Biserica Ortodoxa Romana

Cred ca fiecare om are o datorie in viata sau are un dar al sau si daca darul meu e sa transmit, sa dau cat mai departe un mesaj, o idee buna, gandeste-te cate femei vor vedea imaginile astea si poate ca in inima lor, in mintea lor se va trezi acea nevoie, vor intelege in adancul sufletului lor nevoia de a merge la timp, de a se informa la timp", a spus Andreea Marin pentru Antena Stars.

Te-ar putea interesa si

Loading...