Oamenii legii cer ajutorul populației pentru a găsi o copilă de 15 ani. Minora a dispărut pe 19 august 2022 și de atunci nu se mai știe nimic de ea. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei tinere, de 15 ani, dispărută din localitatea Băneasa, județul Giurgiu.
În data de 19 august, MORARU ANDREEA ar fi plecat de la domiciliul său, din localitatea Băneasa, județul Giurgiu, iar până în prezent nu a mai revenit.

Cine a văzut-o pe Andreea este rugat să sune la 112

Semnalmente: înălțime 1.50 metri, aproximativ 40 de kg, păr lung șaten, ochi căprui, ten măsliniu, fără semne particulare sau tatuaje.

Citește si: Un copil de opt ani a dispărut după ce a fost lăsat în grija tatălui

Citește si: VIDEO| Român de 25 de ani, dispărut în apele mării în Lefkada

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Îmbrăcăminte: rochie de culoare galbenă cu imprimeu floral, pantofi sport, albi și o geantă de umăr, de culoare neagră.

Citește si: Dispariții misterioase în Timiș: Trei copii, de 11, 12 şi 13 ani sunt căutați de polițiști

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Citește si: Drama neștiută a familiei Crinei Matei. Ce dezvăluiri dureroase a făcut artista: „Traumele au fost puternice”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si