Andrei Gheorghe a murit cu datorii uriase in afaceri! Firma celebrului om de radio si televiziune era in cadere libera in ultimii ani!

Cifrele inregistrate de firma sa arata ca Andrei Gheorghe a murit cu datorii uriase in afaceri.

Author: Matei Vaihan Webeditor: A.N. luni 30 aprilie 2018 , 17:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Rezultatele financiare ale firmei sale arata ca Andrei Gheorghe a murit cu datorii uriase in afaceri. Omul de radio si televizune, care a decedat pe 19 martie, la doar 56 de ani, detinea, din 2002, firma „Andrei Gheorghe Production SRL”.

Andrei Gheorghe a murit cu datorii uriase in afaceri. Prin firma isi producea emisiunile

Initial, obiectul de activitate al firmei a fost de „marketing si consiliere”, apoi a fost schimbat in „activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune”, Gheorghe fiind cel care isi producea emisiunile pe care le prezenta la radio si tv.

Citeste si: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Andrei Gheorghe a murit cu datorii uriase in afaceri. Restantele sunt de aproximativ 120.000 de euro

Rezultatele de la Registrul Comertului ale firmei arata ca Andrei Gheorghe a murit cu datorii uriase in afaceri. Din 2013 si pana in 2016, „Andrei Gheorghe Production SRL”. a fost mereu pe minus, deficitul fiind de aproximativ 380.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost „0” intre 2014 si 2016. Mai mult, la finalul lui 2016, datoriile firmei lui Andrei Gheorghe erau de 550.048 de lei (aproximativ 120.000 de euro).

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si