Andrei, olimpicul care trăiește în condiții extrem de dificile și care visează să își depășească condiția!

Duminica aceasta, emisiunea „Asta-i România!” aduce în atenția telespectatorilor povestea emoționantă a unui băiat care, în ciuda greutăților vieții, reușește să își urmeze visul. Abandonat de tată la naștere și crescut de mamă în condiții dificile, Andrei e olimpic la oină și visează ca într-o zi să locuiască într-o casă adevărată.

Author: Catalina Popa vineri 29 ianuarie 2021 , 13:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Andrei și mama lui împart amândoi o cămăruță mică și întunecată în care abia au înghesuit două paturi, o sobă și un dulap vechi pentru vase. Camera este și bucătărie, și dormitor. Din cauza lipsurilor, femeia l-a crescut cu greu pe Andrei, însă acesta, acum în vârstă de aproape 15 ani, o ajută cât de mult poate, muncește cu ziua în vecini încă de când avea 10 ani, taie lemne, aduce apă de la fântână, încercând

să mai ia din povara pe care mama sa o poartă pe umeri. Chiar dacă scrie pe caietul ținut pe genunchi și învață în frig de multe ori, Andrei e printre primii în clasă la învățătură și olimpic la oină.

Citeste si: Serialul “La răscruce” a spulberat audiența! Episodul difuzat joi seară a plasat Kanal D pe primul loc

Citeste si: Kanal D, lider absolut pe podiumul audiențelor, cu ”Survivor Romania”

      Îl veți cunoaște pe Andrei și pe mama sa duminica aceasta, începând cu ora 14:30, într-o ediție emoționantă “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si