Andrei Paunescu crede ca presedintele Iohannis va ramane sarac: “Sase case (haus) se clatinau in avere la Iohannis”

Intr-o poezie aparuta recent, Andrei Paunescu crede ca presedintele Iohannis va ramane cu o casa din cele sase pe care le mentionase in declaratiile de avere.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan sâmbătă 11 august 2018 , 19:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa ce Klaus Iohannis a pierdut in instanta un imobil din cele sase pe care le detinea, Andrei Paunescu crede ca presedintele Iohannis va ramane cu o casa. Fiul poetului Adrian Paunescu, care scrie si poezie cu mesaj social, a publicat poezia “Sase case (haus) se clatinau in avere la Iohannis”, insotita de un desen in care presedintele Romaniei este infatisat ca un paianjen pe a carui panza se tin cele 6 imobile.

Andrei Paunescu crede ca presedintele Iohannis va ramane sarac:  “Prima casa zeiss, bani producea, fiindca era din meditatii"

“Prima casă zeiss, bani producea,fiindcă era din meditaţii/Şi pentru că, treaba mergea, au mai venit vreo câteva: Şase!/Şase case (haus) se legănau pe o pânză la Herr Klaus/Şi pentru că miroseau a fals/Le-a mai rărit un tribunal: Cinci!/Cinci grossen haus se mai găseau, in avere la Iohannis/Şi pentru că legea l-a prins, i-au mai rămas de un careu: Patru!”, sunt primele versuri ale poeziei lui Andrei Paunescu.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Andrei Paunescu crede ca presedintele Iohannis va ramane cu o casa:" Uzul de fals l-a dat de gol si s-au redus"

In versuri, Andrei Paunescu crede ca presedintele Iohannis va ramane cu o casa: “Patru case lux se clătinau la primarul-preşedinte/Şi pentru că nu se justificau, le-a curăţat un nou reflux: Trei!/Trei case schoen se mai ţineau in buzunare la nea Werner/Uzul de fals l-a dat de gol si s-au redus, ce ghinion! Două!/Două case vechi incă erau in gheruţa lui Iohannis/L-au întrebat:Sunt de furat?/Dar el n-a spus de unde banii-s.Una!/O casă (haus), e dreptul său, de cetăţean şi preşedinte/După mandat, după proces, il vom găsi acolo, cert: Zdup!”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si