Angajări Poliţie 2021. MAI scoate la concurs sute de posturi cu încadrare din sursă externă

Angajări Poliţie 2021: Află care sunt condițiile încadrării din sursă externă!

Author: Diana Bostan miercuri 15 septembrie 2021 , 12:04

Angajări în Poliţie 2021
Care sunt criteriile[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Angajări Poliţie 2021: Poliţia Română a anunțat că scoate la concurs 412 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă.

Înscrierile se fac online, până în 24 septembrie.

Ministerul de Interne face noi angajări în Poliţia Română în 2021

Au fost publicate posturile disponibile pentru fiecare IPJ în parte, dar și calendarul înscrierilor.

Cine este interesat să ocupe unul dintre 412 de posturi de ajutor șef de post, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, va accesa pagina de internet a inspectoratului de poliție județean pe care și-l alege, și va proceda la completarea cererilor puse la dispoziție, pe care le va transmite pe o adresă de e-mail dedicată.

Înscrierile se vor face până pe data de 24 septembrie, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.  

"Poliția Română scoate la concurs 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă, în scopul reducerii deficitului de personal. Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs. Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române”, transmite Poliția Română.

Citeste si: VIDEO| Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, surprins fără masca de protecție la Festivalul Untold. Reacția Europol: „Legea în România se împarte între «jmecheri» și «fraieri»”

Înscrierile se fac în perioada 13-24 septembrie 2021

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-urile inspectoratelor de poliție județene: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

În perioada 11- 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice", transmite Poliția Română.

Proba scrisă de tip grilă va avea loc pe data de 23 octombrie. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute. 

Citeste si: Scene de gelozie în sediul poliției Capitalei. Amanta și soția unui polițist s-au luat la bătaie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si