Angajată a unui supermarket din Galaţi, confirmată cu coronavirus, magazinul fiind închis pentru dezinfecţie

O angajată a unui supermarket din Galaţi a fost confirmată cu coronavirus, magazinul fiind închis pentru dezinfecţie. În judeţul Galaţi, Prefectura anunţă că sunt 364 de cazuri de COVID-19 şi 42 de decese, cele mai multe în azilurile de bătrâni.

K.B., luni 27 aprilie 2020 , 17:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit reprezentanţilor DSP Galaţi, o femeie de 39 de ani a fost diagnosticată cu infecţie cu coronavirus, fiind internată în spital.

Citeste si: Bilanţul covid-19 în Spania creşte cu 331 de morţi la 23.521 de decese

Ea este angajată a unui supermarket din Galaţi, după confirmare magazinul fiind închis pentru dezinfecţie. De asemenea, atât membrii familiei, cât şi colegii şi alte persoane care au avut contact direct cu femeia au fost trimişi în izolare la domiciliu.

Citeste si: Secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţi: Numărul cazurilor de Covid-19 ar putea intra pe trend descendent

Totodată, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, încă un angajat, al zecelea, a fost confirmat cu COVID-19. El se afla în izolare la domiciliu când a fost diagnosticat.

Citeste si: Surimi. Ce este, de fapt, acest produs pe care îl găsim la raionul de fructe de mare din supermarketuri. Din ce e făcut

Potrivit raportărilor oficiale transmise de Prefectură, în judeţul Galaţi sunt 364 de persoane infectate cu noul virus, iar 42 de oameni au murit din cauza COVID-19.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si