
1 din 2 | Panică la Ministerul de Externe din cauza coronavirus.

2 din 2 | Alți doi angajați au fost diagnosticați cu covid-19.
Alţi doi angajaţi din Centrala Ministerului Afacerilor Externe (MAE), cu funcţii de execuţie, au fost diagnosticaţi cu COVID-19, joi şi vineri.
"În scopul informării transparente şi corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în cursul zilelor de 24 şi 25 septembrie a.c., doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19", a transmis MAE, vineri seară.
Măsuri de protecție pentru restul colectivului
Conform sursei citate, au fost luate, în regim de urgenţă, toate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, precum şi măsuri de protecţie pentru restul colectivului.
Citeste si: Nou focar de covid-19 pe teritoriul țării. 21 de cazuri confirmate
Citeste si: VIDEO- Vaccinarea antigripală. De 3 ori mai multe doze
Citeste si: Peste 200.000 de decese cauzate de coronavirus în SUA
Luni, Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că în cursul zilelor de duminică şi luni au fost depistaţi pozitiv la infecţia cu noul coronavirus doi angajaţă de la Centrala MAE, care au funcţii de execuţie.
Coronavirusul mai periculos decât se credea. Afectează celulele din măduva spinării
Speciliștii au făcut descoperiri uluitoare despre efectele negative ale infectării cu coronavirus.
Medicii din Marea Britanie au descoperit că celule eliberate de măduva spinării în sânge, sunt afectate grav de coronavirus.
„Inițial, am considerat că infecția cu coronavirus este ca o gripă mai severă, apoi am crezut că este precum un amestec între gripă și pneumonie. După o vreme am constatat, însă, că este o boală sistemică și afectează atât sistemul cardio-vascular, pe cel nervos, cât și pe cel renal. Vedem din ce în ce mai multe manifestări acute ale insuficienței renale care necesită dializă, dar și infarcturi și accidente vasculare. De asemenea, în întreaga lume se poate observa că o mare parte din cei bolnavi au fost foarte afectați de boală”, a declarat medicul Roberto Cosentini, șeful departamentului de Urgență al Spitalului „Papa Giovanni XXIII” din Bergamo.
„Sunt aici ca să-ți transmit informația în timp real” - Relatează adevărul și duce mai departe tehnicile învățate în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Cu trei ani de licență și doi ani de master, plus experiența acumulată în presă, se declară o adevărată jurnalistă.
„Asta mi-am dorit să fac dintotdeauna. Sunt o persoană cu bun simț, iubesc ceea ce fac, iubesc oamenii, animalele, natura și lucrurile frumoase. Ca un jurnalist adevărat, citesc și sunt preocupat de dezvoltarea personală. Sunt aici pentru mine, pentru tine, pentru voi, pentru a face ca lucrurile să funcționeze cum trebuie în țara noastră"
Georgiana Balaban ocupă funcția de traffic manager.