Sentința magistraților din Miercurea Ciuc a ajuns în atenția publică. Un caz cutremurător a ieșit la iveală după 10 ani. Angajatul unui centru pentru ocrotirea copiilor agresa sexual tinerii aflați acolo.

Citeste si: Un fost deținut din Botoșani s-a răzbunat pe victima care l-a trimis în spatele gratiilor. Individul tocmai ispășise o pedeapsă de 9 ani

Bărbatul a primit 30 de ani de închisoare, după ce a supus la agresiuni sexuale 15 minori.


Aceștia au recunoscut în fața instanței că au fost abuzați, iar aceste agresiuni ar fi avut loc chiar în căminele în care se aflau.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Doi băieți dintr-o tabără ar fi fost abordați de un altul pentru favoruri sexuale

Doi băieți aflați într-o tabără ar fi fost abordați de un altul pentru favoruri sexuale

Doi băieți, aflați într-o tabără din Cluj-Napoca, ar fi fost abordați de un alt băiat care le-ar fi cerut celor doi activități de natură sexuală.

„Cercetările preliminare au condus la stabilirea faptul că în perioada 27 – 29 mai a.c.,

în timpul excursiei desfăşurate în localitatea Şaru Dornei, din judeţul Suceava, doi elevi ar fi fost abordaţi de către un altul, cu intenţia de a desfăşura activităţi de natură sexuală.

Citeste si:  VIDEO- Abuzuri la un centru de corecție pentru minori din Târgu Frumos

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  agresiune sexuală, urmând ca în cadrul anchetei să fie clarificate toate aspectele de interes”, a

arătat sursa citată.

Abuzuri la un centru de corecție pentru minori din Târgu Frumos

Bătăi și umilințe. Sunt momentele cumplite prin care a trecut un copil internat într-un centru social din judeţul Iaşi. Mai multe filmări arată cum un copil internat aici este agresat de un coleg de cameră, care instigă și alți adolescenți să îl bată, potrivit Ziarul de Iași.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si