Angela a suferit un teribil accident si a intrat in coma. Cand s-a trezit a aflat ca este casatorita cu un alt barbat. Ce a facut sotul sau te va soca

Angela a fost victima unui accident rutier. In timp ce traversa o intersectie a fost lovita de o masina.

M. P., marți 03 iulie 2018 , 12:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In urma impactului, femeia s-a lovit puternic la cap si a intrat in coma. Mai bine de o luna ea a stat in spital. Cand s-a trezit, femeia nu isi mai amintea nimic. Tot ce retinea erau lucruri si intamplari din trecut.

"Nu imi amintesc nimic. Am vrut sa-mi vad cei doi copii si m-am gandit ca aveau 2 si 8 ani, dar ei aveau de fapt 17 si 23 de ani", a spus femeia.

Angela nu isi mai amintea nimic din ultimii 15 ani. Asa se face ca ea credea ca este casatorita cu primul sot, care murise cu multi ani in urma. Despre a doua casatorie, ea nu avea nicio amintire. De aici incepe eca mai grea misiune pentru Jeff, actualul sot al Angelei.

A inceput prin a acoperi toata casa cu imagini cu ei doi din zilele fericite. Apoi a incercat sa-si recucereasca usor sotia. Gesturile sale au functionat, iar Angela si Jeff, inconjurati de prieteni, si-au reinnoit juramintele in Central Park din New York.

 

Sursa: CBS.RO
 

Te-ar putea interesa si

Setări confidențialitate