Disperare! Unei romance din Norvegia i s-au luat copiii pentru ca i-ar fi batut! "M-au luat direct. Fara niciun fel de hartie."

O romanca stabilita in Norvegia trece printr-o situatie disperata de cand autoritatile i-au luat cele doua fetite si le-au incredintat unei alte familii pentru ca mama le-ar fi batut. Femeia spune ca nu a facut asa ceva!

L. S., luni 02 iulie 2018 , 12:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Romanca este stabilita in Norvegia din 2009 si are doua fetite, de 5 si respectiv 6 ani. Femeia este disperata pentru ca i-au fost luate copilele, fara sa primeasca nicio explicatie oficiala, pe motivul ca le-ar fi batut. Mama spune ca nu a facut niciodata asa ceva si nu stie ce sa mai faca pentru a-si recupera fetele, care au fost incredintate unei alte familii. Romanca isi poate vedea copiii in fiecare saptamana, doua ore, in spatiul public si nu are voie sa vorbeasca cu micutele ei decat in norvegiana.

"M-au sunat de la receptie, de unde lucrez. M-au luat direct. Fara niciun fel de hartie", a povestit femeia. Din 1 iunie, fetele ei au fost luate si duse unei alte familii care sa le ingrijeasca. "Mi s-a dat dreptul sa vad fetele in fiecare saptamana, doua ore, in spatiul public. N-am voie sa vorbesc romaneste cu fetele, n-am voie engleza, deci trebuie doar norvegiana. Exact ca cel mai mare criminal", a mai spus ea.

Totul a pornit de la un zvon dat de una dintre fetite la scoala, cum ca mama ar fi batut-o, insa femeia neaga acuzatiile.

"Ar fi spus una din copile la scoala ca am batut-o. N-am trimis copilele niciodata vinete la scoala. Asta n-au cum sa dovedeasca, sunt doar spusele copilului. Ca, stiti cum este, ii mai tragi de o ureche. La ei se face din tantar armasar", sustine mama fetelor.

"Orice fel de agresiune, oricat de mica a fost ea impotriva unui minor, desi nu discutam despre cetateni norvegieni, a fost catalogata ca fiind o problema si atunci copiii au fost despartiti de la familiile lor. Desi discutam despre un cetatean roman, nu putem sa intrevenim din Romania din punct de vedere juridic. Pe de o parte pentru ca Norvegia nu face parte din UE. Pe de alta parte, minorii impreuna cu familia sunt de multa vreme acolo", explica avocatul Adrian Cuculis.

Romanca e disperata si a apelat la un avocat care spera sa o ajute sa isi ia copiii inapoi.

sursa: realitatea.net

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si