Ani Crețu este o actriță complexă. Știe cum să aducă buna dispoziție și cum să pună un zâmbet pe chipul celor mici. Și asta, chiar dacă în viața privată a dus o luptă grea pentru sănătatea propriului copil.

”El a putut să mănânce la un moment dat doar trei alimente: morcovul era una dintre ele. Acum avem foarte puține alimente pe care le excludem: laptele și tot ce înseamnă derivate din lapte, nu există la noi în frigider și nu există în viața noastră.”

, spune actrița

Adan, fiul actriței Ana Crețu, a început să aibă probleme de la naștere

Adan, fiul în vârstă de 10 ani, a început să aibă probleme încă din primele luni de viață. La scurt timp după naștere, micuțul nu mai putea să tolereze laptele matern. După mai multe analize, actrița a descoperit intoleranța la histamină, o enzimă care se găsește în nenumărate alimente. 

Citește și: FOTO- Adda, apel alarmant către toți părinții: „Verificați-vă copiii în fiecare zi! Inclusiv în cap!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Reporter: Ce legume are voie?

Ani Crețu: Toate legumele pământului. Mănâncă foarte multe legume și salate. Adică la micul dejun e o farfurie atât cu două sandvișuri cu pâine integrală.

Acum, Ani a ajuns la echilibrul perfect: știe foarte bine ce îi face bine băiatului, ce poate tolera și ce nu. Adan mănâncă doar produse bio, pe care mama lui le cumpără dintr-un magazin specializat.

Medicii susțin că în multe dintre cazuri, problemele pot apărea chiar din viața intrauterină, implicit din ceea ce consumă mama. Pacienții care țin diete alimentare și urmează un tratament au șanse mari de vindecare. Boală intră în remisie odată cu trecerea timpului, iar simptomele se duc chiar și până la 80% de la momentul debutului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si