Adda a tras un semnal de alarmă, pe contul ei de Instagram, după ce a găsit în pat insecta care i-a provocat boala Lyme. 

Vedeta se luptă de câțiva ani cu această boală, provocată de mușcătura de căpușă.

Citește și: O tânără a primit, timp de 6 luni, diagnostice greșite, de la epilepsie la cancer și apoi verdictul crunt

Medicii i-au spus vedetei că are intoleranță la histamină, iar după ce a început să dezvolte simptome neurologice, abia atunci a fost îndrumată către eventuale investigații pentru Botellia și Bartonela, prima fiind cea care provoacă boala Lyme.

Adda, semnal de alarmă pentru părinți

Adda a găsit în așternuturi, recent, o căpușă și a dorit să împărtășească cu urmăritorii ei acest lucru. Ea i-a avertizat pe toți cu privire la ceea ce a pățit ea, despre istoricul său cu boala Lyme.

Citește și: România este pe locul 3 între ţările europene în ceea ce priveşte consumul de antibiotice. Medicii: „Este necesară o reducere cu cel puţin 30 la sută a consumului de astfel de medicamente”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A m vrut să fac postare despre asta când începea teoretic sezonul lor. Dar având în vedere cât de schimbătoare e vremea… pfuaa. Deci tocmai am găsit o căpușă în pat. La o ora după ce am scos câinii afară. Câinii au protecție. Teoretic nu are cum să-i muște, dar se poate plimbă pe ei. Se poate plimbă peste tot. Urcă și gardu… e groasă.

Asta părea nemâncata. O să verific toată casă. Fiecare mm”, a anunțat artista.

Citește și: VIDEO- Tusea- principala repercusiune a răcelilor

Vedeta i-a sfătuit pe oameni să-și ia măsuri de prevenție pentru că nu este o glumă. Printre măsurile de prevenție se numără stropirea curților și chiar verificarea copiilor în cap.

Citește și: VIDEO- Obezitatea infantilă, combătută prin sport

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Ideea e că, eu nu am cum să mai pățesc nimic pt că deja am Lyme, dar e foarte periculos pentru ceilalți. Stropiți curțile!!! Verificați-va copiii ÎN FIECARE ZI! Inclusiv în CAP! că acolo le place să se înfigă! Dacă aveți animale de companie VERIFICAȚI-LE ZILNIC. Dacă aveți ghinion și va muscă. NUUU O SCOATEȚI SINGURI!!!!! Mergeți la spital să o scoată !!!!VIE!!!! Și duceți căpușă la analize la BORRELIA CENTRUM sau la alte laboratoare unde se face analiză pe căpușă vie, să vedeți dacă e purtătoare.

Citește și: O simplă răceală i-a pus viața în pericol! Alexandrina a ajuns la un diagnostic greu de suportat

Dacă luați antibiotic, la 3 săptămâni/ 4 săptămâni de la ultima doză de antibiotic. Faceți RN- AT BORRELIA, sau BORRELIA TEST DE CONFIRMARE METODĂ LINE BLOT SAU WESTERNBLOT IGG IGM!! If Bartonella igg igm quintana și henselae. Babesia igg igm, Anaplasma igg igm. Și Virusul TBE- testat urgent dacă sunt simptome grave!”, a scris Adda, pe  Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si