Anunț bombă despre noua tulpină COVID-19. Dr. Anthony Fauci: „Varianta Delta este cea mai mare amenințare în lupta cu COVID-19”

Anthony Fauci a vorbit despre noua tulpină coronavirus și anume Delta. Directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase avertizează populația și se arată îngrijorat.

Author: Georgiana Balaban duminică 27 iunie 2021 , 17:44

anthony fauci despre varianta covid 19 delta
Dr. Anthony Fauci.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fauci a anunțat că Delta este cea mai periculoasă variantă coronavirus. Directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase a anunțat că puterea stă noi și îndrumă persoanele nevaccinate să meargă să o facă.

Citeste si: Ce conțin e-mail-urile doctorului Anthony Fauci. Acestea au fost publicate de Washington Post

Delta s-a răspândit în peste 100 de țări și are șanse să domine întregul glob. Directorul Anthony Fauci avertizează oamenii să se vaccineze într-un număr cât mai mare pentru a putea face față pandemiei. În caz contrar, el a declarat că vom fi victimele mutației Delta. De asemenea, cei nevaccinați pot face o formă mai gravă.

Citeste si: Doctorul Anthony Fauci vorbește despre vaccinurile recomandate pentru a combate virusul COVID-19. Ce a transmis specialistul

anthony fauci despre varianta covid 19 delta
Fauci despre noua variantă COVID-19.[Sursa foto: Facebook]

„Avem instrumentele, așa că hai să le folosim și să zdrobim focarul”, a spus Dr. Fauci într-un briefing la Casa Albă.

Noua mutație Delta face ravagii

Tulpina Delta este varianta indiană a coronavirusului care are șanse de transmitere cu 60% mai mari decât varianta britanică, Alfa. Despre Alfa știm că este cu aproximativ 50% mai transmisibilă decât tulpina originală a virusului.

Citeste si: Doctorul Fauci- detalii inedite despre campania de vaccinare: „Posibil să fie vaccinaţi 100 de milioane de oameni”

Specialiștii au anunțat că noua variantă a virusului prezintă un risc mai mare decât cele de până acum, fiind mai imună la vaccinurile împotriva virusului.

De curând a apărut și mutația Delta Plus. Indienii au numit o nouă mutație a Deltei, „Delta Plus”. Oamenii de știință și autoritățile se luptă să le poate identifica la timp și totodată să le analizeze comportamentul și gravitatea pe care o prezintă. Deși a fost descoperită această variantă, omenirea continuă să fie speriată de varianta Delta care pune stăpânire în masă pe globul pământesc.

Citeste si: Celebrul doctor Anthony Fauci, despre administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19! "Cred că aproape sigur vom avea nevoie"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si